Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Avino Zodiako ženkle. Gali puikiai pavykti aktyviai veikti, siekti, daryti, būti dinamiškam. Emocijos gali staigiai atsirasti, bet lygiai taip pat greitai ir dingti. Palanku sportuoti, aktyviai leisti laiką. Jokio sėdėjimo ant sofos. Jokio TV. Eikite ir darykite. Ar tai būtų darbinė veikla, buitis, ar hobi. Gali būti tikrai labai produktyvi diena, kai visi jūsų planai bus įgyvendinti su pasitenkinimu, su dideliu optimizmu. Didelis prasiplėtimas + vidinis polėkis ir drąsa = gausa. Jei dar priderintumėte kūrybiškumą – tobula. Rami ir pozityvi diena, galinti duoti jums daug. Ar pasirengę tai gauti? Rami, tai jog nebus daug trukdžių, kurie sukeltų negatyvias emocijas. Aplinkoje gali vyrauti gerai veikianti disciplina, kuri gali tik dar geriau padėti gauti jums tai, ko norėsite.

Numerologinės įžvalgos

Magiška diena. Šios dienos mintys ir žodžiai gali turėti didesnę galią, nei įprastai. Stebėkite savo mintis, neleiskite užvaldyti destrukcinėms. Neleiskite užvaldyti baimei, kerštui ir pagundoms. Gali būti geras metodas to išvengti tapti stebėtoju ir į aplinką žiūrėti iš stebėtojo rolės. Padarykite pauzę, pertrauką, jei manote, kad jau laikas. Šiandien tam jau laikas.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien padirbkite su juoda spalva. Ar matote jos savo kūne? Kur? Išvalykite ją. Kokia spalva norėtumėte juodąją pakeisti? Įsivaizduokite, jog įkvepiate šviesią ir ryškią spalvą, o iškvepiate juodą, pilką. Pamėginkite identifikuoti savo didžiausią baimę. Kur ji jumyse gyvena ir kaip atrodo? Koks šios baimės tikslas? Ką giliu požiūriu gero ji nori jums suteikti?

Astropsichologė Samantha Zachh