Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Žuvyse, kuris suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus. Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai, bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Nors Žuvų energija labai jautri, gili ir tam tikra prasme lėta, pasyvi, tačiau šiandien norėsis ją skleisti gana aktyviai. Tarsi įjungiate į elektros srovę. Labai palanku ieškoti naujų sprendimo ir kūrybos išraiškų. Moterims gali būti padidėjęs noras tyrinėti santykių temą, globoti partnerį, keisti savo išvaizdą, kad patikti antrai pusei. Gali norėtis romantinių ir gilių jausmų. Jei jūsų antra pusė grubesnio tipažo – šiandien tai gali trukdyti, erzinti. Pasinerkite į meną, dvasingumą, paklausykite paskaitų apie santykius.

Numerologinės įžvalgos

Tose veiklose, kur šiandien reikės padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Neuždarykite savo turimos informacijos srauto tik sau.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog esate dideliame vandenyne, plaukiate laivu. Ir tai nėra tiesiog ramus pasiplaukiojimas. Plaukiate su savo antra puse ir aktyviai, dinamiškai plaukiate, ieškoti salų, kitų laivų ar lobio. Tai aktyvus ir originalus nuotykis į kurį leidžiatės kartu. Pajauskite kartu originalumą, kūrybą, bendrumą.

Samantha Zachh