Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Vyraus labai stipri Dvynių energija. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Puiki diena bet kokio tipo pardavimams, marketingui, rinkos analizėms, pardavimų strategijoms ir konsultacijoms, deryboms. Visa tai gali turėti didelį pasisekimą, naudą, efektyvumą ir net gi prasmę, tam tikros kūrybos išpildymą. Venera iki 20h bus Žuvų ženkle, kai dar galite pasinaudoti intuityviomis grožio, meno ir kūrybos vertybėmis, jausti aplinkoje nirvanos pojūtį. Jai įžengus į Avino ženklą gali nebūti galimybės tiek harmoningai jausti malonumą, įsižiebs šiek tiek dirglumo ir nepasitenkinimo.

Numerologinės įžvalgos

Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Gera diena gerinti sveikatą, gerti vaistažoles, arbatas, lavinti intuiciją sveikatos tema. Taip pat pabūkite daugiau su vaikais, kai tiesiog gražiai ir harmoningai pabūti vienas šalia kito. Be pareigų, prievolių.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save, kuris tobulai, paprastai ir suprantamai perteikia savo produkto ar paslaugos informaciją kitiems, kiti susižavi, susidomi ir perka iš jūsų. Įsijauskite į tobulo vadybininko, pardavėjo, konsultanto, mokytojo rolę. Pajauskite tai ir integruokite į save, kad jūs jau toks esate ir mokate.

Samantha Zachh