Astrologinės įžvalgos

Pilnas Mėnulio užtemimas Skorpione, tačiau dienos viduryje įžengs į Šaulio ženklą. Diena gali būti labai įvairi ir permaininga. Tai vienokie pojūčiai, tai kitokie. Tai gerai nuotaika, tai bloga. Tarsi visa savaitė praeina per vieną dieną. Galite jaustis užspaustas, jog reikia daryti tai, ko nesinori. Norisi to, kas nesigauna. Norėsite kurti, siekti savo svajonių link, tačiau aplinkoje vyraus disciplina, kuri tam trukdys. Iš esmės tai nėra labai blogai, tiesiog neskubėkite, daugiau skirkite dėmesio plano formavimui. Palanki energija tai pat bus, kuri suteiks jums galios, kūrybiškumo, dvasingumo. Įžengus į Šaulio ženklą galimai pajusite tarsi kažkas paspaudė mygtuką ir diena pradėjo eiti kitokiu rėžimu. Atsiras daugiau motyvacijos, optimizmo, atsiras daugiau kūrybinių idėjų. Protas veiks puikiai, todėl galite ne tik kurti, bet ir planuoti, komunikuoti.

Numerologinės įžvalgos

Pralaimiu konkurentui. Šiandien didelė tikimybė pralaimėti, jei būsite per daug savimi pasitinkintis ir nuvertinsite konkurentą. Jauskitės lygiaverčiai asmenys. Netinkama diena gauti sveikatos diagnozės, operacijoms.

Psichologinės įžvalgos

Kokio spaudimo, kontrolės nemėgstate labiausiai? Kai aplinka ar žmonės kurią jūsų sritį, savybę tarsi mėgina sukontroliuoti? Patyrinėkite kokias emocijas ir pojūčius apie save jums tai sukelia? Gal norite tai tobulinti, bet nežinote kaip, tingite, teisinatės? O gal nepakankamai tai skleidžiate, bet galėtumėte?

Astropsichologė Samantha Zachh