Astrologinės įžvalgos

Dar gali jaustis vakarykštis emocijų impulsyvumas ir staigumas. Mėnulis vis dar Skorpiono ženkle. Emocijos bus gilios, ryškios, stiprios. Reikia įnešti daugiau transformacijų, intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Emocinis nestabilumas gali priversti dienoje daryti daug veiksmų juos keičiant, tarsi nepasitenkinimas, todėl imuosi kito, ar darau kitaip. Galite būti nepatenkintas viskuo, todėl nekaltinkite kitų, nepykite ant jų. Galimai tai ne jų kaltė, tiesiog visiems šios dienos gali būti dirglesnės. Iš aplinkos gali jaustis spaudimas, kontrolė, stabilumo siekis, kurio tarsi nenorima. Nuobodulys, kuris prašys vis daryti kažką originaliau, įdomiau. Šiandien reiktų stengtis nors kiek elgtis pagal planą, laikytis bent kiek taisyklių. Taip pat nebūkite per daug konservatyvūs – elkitės taip, kaip galimai niekada nesielgėte.

Numerologinės įžvalgos

Magiška, charizmatiška ir pasaulėžiūros keitimo diena. Gali geriau veikti minties jėga, tačiau gali padidėti pagundų, baimės jausmai. Išlaikykite balansą savo vidinėje būsenoje. Būkite tolerantiški. Jei turite giminaičių užsienyje – paskambinkite pabendrauti.

Psichologinės įžvalgos

Ko jumyse yra per daug destruktyvu? Nuo ko reiktų prasivalyti? Pamėginkite tai pamatyti, įvertinti. Galite įsivaizduoti tokį vaizdinį, kad papuolate į stebuklingą šaltinį ir jis gali išplauti visą jūsų pamatytą jumyse negatyvumą, destruktyvumą. Išsimaudykite valančiame vandens telkinyje.

Astropsichologė Samantha Zachh