Astrologinės įžvalgos

Ši diena, tarsi visa savaitė vienoje dienoje, tarsi visos įmanomos emocijos ir pojūčiai tą pačią dieną galimai patirti. Dienos pradžia gali prasidėti gana harmoningai, kai norėsis ramybės, tvarkos, grožio, estetikos. Kai bus noras kurti harmoniją ir balansą savo aplinkoje, kad nebūtų konfliktų, barnių, grubumo. Emocijų ir pojūčių daug, norisi viską patirtis visaip ir visur. Iš vienos pusės tai pozityvūs ir optimistiški pojūčiai, tačiau kažkokia galinga energija sieks tą harmoniją sugriauti iš pamatų. Kad įvyktų permaina, transformacija, pokytis – būtų ieškoma prasmė. Tuomet labiau antroje dienos pusėje balansas, tvarka ir harmonija gali persiversti į chaosą ir intensyvumą. Tarsi norėsis bent kiek konfliktų, barnių, sunkesnių situacijų, kad per jas patirtį ryškių pojūčių. Polinkis gilintis į savo baimes, ydas, problemas.

Numerologinės įžvalgos

Pastangų diena, kai jų reikės gana daug. Netinkama diena tinginiauti, nieko nedaryti ar perduoti savo darbus kitiems. Turite dirbti, įnešti į veiklas savo realaus darbo. Turite apimti visas smulkmenas į savo rankas.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite prisiminti kokį nors negatyvų praeities įvykį, susijusi su santykiais. Panagrinėkite kokias emocijas ir pojūčius sukelia? Kas blogiausia šioje situacijoje? Ką tai pasako apie mane? Panagrinėkite, kokios būtent jūsų savybės iššaukė tą situaciją. Ką norėjo pasakyti apie jus.

Astropsichologė Samantha Zachh