Astrologinės įžvalgos

Jei atsikelsite prastos nuotaikos, sapnuodami patirsite keistus pojūčius ar tiesiog košmarai – nesijaudinkite. Pamėginkite suprasti iš savo patirtų emocijų, dėl ko jums gėda? Kokias baimės atvėrė tai? Kokias senas nuoskaudas priminė? O gal įjungė nenorimus instinktus? Pirmoje dienos pusėje nuotaika dar gali būti keista, tarsi vis tempiasi juodas šešėlis. Noras pabūti ramybėje, vienumoje, gal net pasislėpti. Tačiau nesislėpkite dėl gėdos ar baimės. Tvarkykite šias blogas emocijas. Vyraus negatyvūs informaciniai šaltiniai, apkalbos, šmeižtas – venkite to iš savo pusės. Antroje dienos pusėje jau sugrįš lengvesnė nuotaika. Jei ryte neprisigaudysite blogų energijų, likusi diena turėtų eiti sklandžiai, gal net atsivers akys, pamatysite viską iš stebėtojo rolės, kas suteiks galimybę į viską pažvelgti kitomis akimis ir padaryti atitinkamas išvadas.

Numerologinės įžvalgos

Apsaugau save atsiribodamas. Puikiai veiks savisaugos ir noras apsaugoti kitus. Gebėsite pakovoti, pakonkuruoti ir nugalėti. Sunkiau seksis išjausti kaip tinkamai pasielgti, reikės mokėti atsiriboti mintimis, o gal ir realiai pabūti vienumoje. Išjauskite savo savivertę vienatvėje.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite priekyje aukštai danguje yra keli debesys. Informaciniai debesys. Jų yra įvairių. Kokius matote? Pvz.: juodus, šmeižto, apkalbų? Šviesius, baltus, pozityvo ir žinių? Patyrinėkite juos ir kokia informacija juose. Kokie debesys yra virš jūsų, dažniausiai jus gaubiantys?

Samantha Zachh