Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės ženklą, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, procedūroms, namų tvarkymuisi. Gali nebūti motyvacijos eiti ir linksmai praleisti penktadienio vakaro. Emociškai tarsi norėsis pailsėti tvarkoje, ramybėje. Mažai kas teiks komforto jausmą. Jei šiandien reikia padaryti kokį svarbų darbą, pravesti renginį – turėkite omenyje, jog visiems šiandien reikės daugiau vidinių pastangų, jog kažką sakyti, daryti, jaustis gerai. Stenkitės užkrėsti kitus gera nuotaika. Kažkiek komunikacijos norėsis, tačiau rimtomis, logiškomis temomis.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgo

Mokykite teisybės ir sąžiningumo. Puiki diena skatinti savo protą ir intelektą. Bendraukite su vidine jėga, drąsa. Nebijokite suklysti. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save tokiu, kuris yra visa ko tvarkytojas, procesų prižiūrėtojas, klaidų specialistas, žinantis kur, ką ir kaip viską padaryti, kad būtų tvarka ir efektyvumas. Ar jaučiate save šioje rolėje? Ar galite tai padaryti? Raskite sau komfortišką vizualizaciją, kad galėtumėte pajausti savo sistemingumo gebėjimus.