Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į linksmąjį Dvynių ženklą, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Šiandien gali norėtis praleisti dieną itin aktyviai. Ypač vėlai vakare. Galite net nenorėti miego – galėsite šokti ir bendrauti iki paryčių. Galite jausti, jog tam tikra prasme jūsų aistra nėra patenkinama. Gal norėsite smagiai leisti laiką, tačiau viskas vyksta per lėtai. Gal norėsite aistros su partneriu, tačiau vyraus jausmų sausumas. Lengviausiai seksis bendrauti, pasakoti, užsiimti intelektualia veikla. Gal tai stalo žaidimų vakarėlis iki paryčių? Emocijos link vakaro gali vyrauti šiek tiek agresyvesnės, greitai užsiplieskiančios.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Judėjimo ir statybos diena. Šiandien nepalanku dalinti destrukcinių patarimų ar bet kokio konteksto griovimas. Atvirkščiai – viską statyti, gerinti, pradėti iš naujo. Statyti. Kurti. Judėti. Turite aktyviai viską gerinti ir padėti kitiems žmonėms jų talentuose.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog savo protą ir intelektą puikiai suderinate. Ką sugalvojate – tą kokybiškai padarote. Kaip tai atrodo? Vizualizuokite ir pajauskite save harmoningame apgalvotame veiksme. Pamėginkite prisigerti šios energijos ir pajausti ją čia ir dabar.