Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Dvyniuose suteiks paprastumo ir linksmumo, bet šiandien itin aktyvaus. Galimai norėsite daugiau bendrauti, gerai ir paprastai leisti laiką. Daugiau mėginsite emocijas įvertinti, logiškai dėlioti mintis savo galvoje. Galimai sieksite tiek gauti, tiek dalintis įvairia patikrinta informacija. Labai norėsis viską daryti greitai, dinamiškai, aktyviai. Tai gali sukelti emocijų impulsyvumą, kažkiek pykčio ir nekantrumo. Ypač dėl to, kai neišeis padaryti taip, kaip svajojote.

Norėsite dienoje viską padaryti tobulai, pagal sukurtą idealą. Norėsite net gi padaryti daugiau nei planavote. Tarsi aprėpti plačiai. Šiandien nepalanku tingėti, nes tai tik padidins negatyvias emocijas. Sportuokite, kontroliuokite apetitą, nes gali būti didesnis, ypač saldumynams. Vis dar gali jaustis trūkumas energijos, kai noriu aktyviai, bet energijos tam nėra.
Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Galia išspręsti daug mažų problemų. Šiandien galite jaustis stiprus, galingas, norintis ir galintis konkuruoti bei nugalėti. Galimai norėsite rizikuoti, būti drąsiam daugiau nei visada. Labai neskubėkite pulti stačia galva. Gerai įvertinkite visas smulkmenas, detales ir nenuvertinkite smulkių problemų.

Psichologinės įžvalgos

Pasinerkite į tokią vizualizaciją, kurioje vyrauja aktyvumas ir drąsa, kova. Kokiame vaizdinyje atsiduriate? Pamėginkite ten pajausti save. Ar pavyksta elgtis drąsiai, ryžtingai? Ar pavyksta judėti, daryti, veikti? Jei taip – įsijauskite į tai. Jei ne – kodėl? Ko reikia, kad galėtumėte?