Astrologinės įžvalgos

Šiandien emocijos nurims, taps stabilesnės, norėsis tiesiog būti šaltesniam, ne tokiam jausmingam. Tokiu būdu puikiai pavyks pastebėti savo ir kitų daromas klaidas. Mėnulis Mergelėje suteiks svarbą detalėms, smulkmenoms, kasdieniams įpročiams. Kokių jų turite mėgstamiausių? Gal pagulėti vonioje, gal išsikuopti visus namus? Padarykite tai. Norėsis tvarkos ir aiškumo. Protas tam gali trukdyti, nes mąstys remiantis jausmais, išgyvenimais ir kūrybiškai. Tai reikės suderinti. Emocija šalta, nors protas sieks sukelti emocionalumo per mąstymą ir bendravimą. Kiekviena smulkmena šiandien gali stipriai išjudinti jūsų staigias reakcijas. Neleiskite, jog jūsų veiksmai jums sukeltų negatyvių potyrių. Kaip pavyko padaryti taip jau pavyko. Užfiksuokite šiandien padarytas klaidas, kad galėtumėte jas ištaisyti.

Numerologinės įžvalgos

Pastangų diena. Netingėkite ir įsitraukite į veiklas, procesus. Svarbios darbštumo ir komunikabilumo savybės. Dalinkitės patarimais, mokykite, būkite lyderis, kuris eina į kompromisus, dalinasi informacija nuoširdžiai. Pasikalbėkite su sesėmis/broliais, suteikite jiems paramą, pagalbą.

Psichologinės įžvalgos

Jei reiktų pamatyti save, kaip veikiančią sistemą, kaip save matytumėte? Kaip laikrodžio mechanizmą? Kompiuterinės plokštės? O gal chaotišką betvarkę? Pamatykite vaizdiniais ir pamėginkite įvertinti, ar patinka tai, ką matote. Ką galite pakeisti, jog jūsų asmeninė vidinė sistema veiktų geriau?

Astropsichologė Samantha Zachh