Astrologinės įžvalgos

Šiandien Mėnulis Žuvų Zodiako ženkle suteiks tobulą energiją menui, muzikai, kūrybai, meditacijoms, vizualizacijoms, svajonių mintyse generavimui. Jei šiandien jūsų gimimo diena – jūsų laukia itin kūrybiški metai! Šios dienos pliusai: galimybė sukurti aukščiausios klasės vizijas produktams, paslaugoms; itin jautri ir gili intuicija; gebėjimas nuskaityti informaciją iš bendro energetinio lauko. Šios dienos minusai: atsargiai su alkoholiu, vaistais, psichotropinėmis medžiagomis; polinkis į depresiją; pasimetimas; per didelis pasinėrimas į nerealybę, iliuzijas, nirvanos jausmą; kančios jausmas; jautrumas. Reagavimas į aplinkoje esančius trikdžius gali būti gana greitas ir impulsyvus. Kai vyraus didelis jautrumas ir emocionalumas – kiekviena smulkmena gali išbalansuoti. Gali kilti noras kalbėtis, išsipasakoti, ypač apie savo bėdas ir nepasitenkinimą.

Numerologinės įžvalgos

Tinkama diena tiek išsipasakoti, tiek išklausyti kitą. Paguoskite, suteikite emocinę pagalbą. Labai svarbu būti stebėtojo rolėje, šiek tiek atsitraukus. Būkite pasitikintis savimi, žinantis savo nuomonę. Vienas, bet ne vienišas. Puiki diena lavinti savo intuiciją.

Psichologinės įžvalgos

Net nežinau, ar gali būti geresnė diena vizualinei psichoterapijai, kai įsijautimas į vizualizacijas gali būti toks galingas, kad turės milžinišką galią jūsų pasąmonei. Šiandien tinka bet kas, kas susiję su vidiniu matymu, vizijomis. Norite prasivalyti kūną – įsivaizduokite, kur purvas ir valykite. Norite formuoti savo ateitį – įsivaizduokite ją, kokios norėtumėte ir įtvirtinkite ją rasdami kelią iki to nuo šiandien ir dabar taško. Šiandien mintis ir vizija turi stebuklingą galią.

Astropsichologė Samantha Zachh