Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Ožiaragyje suteiks emocijų discipliną, kai neduosite sau per daug jausti, reaguoti, patirti, išgyventi. Viduje išlaikysite brandą, emocijų užspaudimą, norėsis stabilumo, todėl be reikalo nereaguosite. Gali būti didesnis noras mąstyti apie karjerą, ambicijas, ar tiesiog didesnis noras planuoti. Šiandien diena gali būti skurdi kiekybės aspektu, tačiau ne kokybės. Galbūt įvairiausių situacijų bus ne tiek daug, tačiau jos pavyks gerai, produktyviai. Nereikėtų per daug laikytis senų disciplinų ir taisyklių. Pasistenkite įnešti į savo dieną bent kiek naujovių, permainų. Per daug neužspauskite savo vidinio emocinio pasaulio – rodykite savo jausmus, kiek jums tai pavyks. Diena gali būti gana darbinga, produktyvi, efektyvi, koncentruota. Nesiblaškykite, per brandą ir ambicingumą gaukite iš šios dienos maksimumą.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisų ir lojalumo svarba. Būkite lojalūs, ištikimi tiek savo artimiesiems, tiek savo idėjoms, mąstymui. Išlaikykite stabilumą. Dalinkitės savo informacija, mokykite, būkite lyderis. Svarbu neužspausti turimos informacijos, idėjų ir minčių.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite jūrą. Jūra tarsi esate jūs ir visas jūsų gyvenimas. Jei ji pradėtų džiūti, kas liktų kaip likučiai? Pradėkite tai įsivaizduoti. Ką matote? Ar tai šiukšlės jūros dugne, o gal vertingi koralai, perlai? Tai padės įsivertinti, ar jūsų gyvenimo disciplina yra vertinga, o gal trūksta efektyvumo, vertės.

Astropsichologė Samantha Zachh