Astrologinės įžvalgos

Išlikite ramūs, net esant intensyvumui. Šiandien turite mažiau kreipti dėmesį į kitų negatyvumą, nes visiems emocijos gali vyrauti šiek tiek destruktyvios, agresyvios, tarsi norisi išsilieti. Norisi kažką galutinai užbaigti, nebetęsti. Tiesiog šiandieninė energija norės atverti kiekvieno iš jūsų tamsiausias puses. Iškelti į viešumą visas ydas, baimes, traumų pasekmes. Stebėkite save ir tai, kaip reaguojate, kaip jaučiatės. Tai padės geriau pažinti save. Aplinkybių turėtų susidaryti palankių, jog net esant didelei problemai, neišsprendžiamai situacijai ar kitam intensyviam emociniam momentui vis gi atrastumėte teisingą išeitį. Gali padaugėti tam tikrų baigčių, gal atsisakysite įpročio, gal prasivalysite draugų ratą. Save rodyti, komunikuoti turėtų sektis gerai. Protas analizuos puikiai. Po šios dienos sunkumo įveikimo jausitės pasitikintis, galingas, galintis kalnus nuversti.

Numerologinės įžvalgos

Baimės dėl giminaičių. Šiandien galite daugiau mąstyti apie giminę, giminaičius, šventes ir susitikimus. palanku paskambinti jiems. Tik reikės stengtis šalinti baimes, pagundas, gėdos ir kaltės jausmus. Galite pasakyti kažką per aštriai, agresyviai.

Psichologinės įžvalgos

Dėl ko save ribojate daugiausiai? Kur ta vieta, kur sakote sau, jog reikia išlaikyti discipliną? Pasvarstykite apie save ribojančias nuostatas. Pamėginkite pajausti, kodėl taip ribojate? Kodėl naudinga ta riba? Pamėginkite pajausti, ar nenorėtumėte šiek tiek atlaisvinti šio jausmo? Kokia giliausia prasmė tame slypi?

Astropsichologė Samantha Zachh