Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Dvyniuose suteiks laisvės ir nepriklausomybės siekio, norėsis bendrauti, dalintis informacija. Poreikis keistis žiniomis, mokytis ar mokyti. Tai lengva energija, kai viską bandysite perfiltruoti per logikos prizmę. Analizuosite ir vertinsite. Ypač tai, kas susiję su jūsų svajonėmis, tačiau nebūsite tuo patenkintas. Mąstyti tikrai pavyks plačiai, aprėpiant daug temų, sričių. Gebėsite kurti mintyse didelius projektus, didelius siekius. Galvosite apie prabangą ir autoritetą. Kaip pasiekti savo maksimumą? Kaip pasiekti tokį lygį, jog būčiau viršūnėje? Šiandien tai analizuoti ir dėliotis loginę grandinę kaip tai būtų įmanoma padaryti – puiki diena. Tai diena, kai reikia daugiau skirti laiko sau, atsiriboti ir pabūti ramiai, su savimi. Su savais apmąstymais. Tobuliausia vizija nebus sugalvota, tačiau tai nereiškia, kad reikia nustoti galvoti ir siekti. Puiki žinia – Jupiteris įžengia į Žuvų ženklą! Atsivėrė nuostabus periodas dvasingumui, kultūrai, kelionėms ir mokslui!

Numerologinės įžvalgos

Ramybės ir harmonijos diena. Galite daugiau dėmesio skirti namams, jaukumo ir grožio kūrimui. Nereiktų šiandien daryti didelių permainų ar pokyčių. Tai pertraukos diena. Reiktų daugiau stebėti viską iš šalies, lavinti intuiciją ir savo pasitikėjimą savimi.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite apie savo didelius planus. Šiandien skirkite laiko peržiūrėti savo pasaulėžiūrą, turimą išmintį ir žinias. Ko trūksta? Kokie dvasiniai tikslai man galimi toliau? Kur ir kaip galėtumėte pasiekti savo maksimumo? Kas tas jūsų asmeninis maksimumas? Bandykite padidinti savo ribas ir galimybes. Tikrai galite, tik suraskite baimes, kurios trukdo tai padaryti.

Astropsichologė Samantha Zachh