Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje daugiau vyraus optimizmas, norėsis visko daug ir plačiai. Galimai norėsite motyvuoti kitus ar būti pats motyvuotas. Tačiau realiai kažką padaryti nebus taip paprasta ir greita. Tarsi norisi, bet kai pradedate daryti – visai ne taip gaunasi, kaip tikėjotės. Veikiant sunkiau pajausti teigiamas emocijas, todėl kažko darymas gali kelti negatyvių pojūčių. Aplamai aktyvumo, dinamikos ir drąsos gali pritrūkti, ypač kai lūkesčiai vis šiandien nepatenkinami, o tai tikrai neskatina veikti daugiau. Antroje dienos pusėje jau gali įsivyrauti didesnė ramybė, tačiau ji bus šiek tiek sausa, šalta. Nebus poreikio jausti daug emocijų, įsijautimo, emocinio saugumo jausmo paieškos. Norėsis aiškumo ir konkretumo, kažkokio tvirto pagrindo. Tačiau čia ir vėl jūsų veiksmai pamaišo kortas, nes veiksmai siekia emocinio saugumo ir veiksmo su emocija. Todėl ši diena yra skirtingų pojūčių diena.

Numerologinės įžvalgos

Balanso ir harmonijos diena. Jei papuolate į konfliktus – padėkite juos išspręsti, būkite tarpininkas, kuris palaiko vidurinę poziciją. Būkite taikytojas, konsultantas. Nepalanku pažeidinėti įstatymus, turėti skolų, baudų.

Psichologinės įžvalgos

Nukreipkite savo mąstymą į vidinės aktyvios energijos generavimą. Kur jumyse yra dinamika, veiksmas, ryžtas ir drąsa? Kaip jūs save matote, kaip labai aktyvią asmenybę? Įsižiūrėkite. Dar pažiūrėkite ir pajauskite tą aktyvumą. Integruokite į save tą pojūtį. Ar jaučiate savyje daugiau energijos?

Astropsichologė Samantha Zachh