Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Liūto ženklą, kas suteiks poreikį tiesiog smagiai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, o svarbiausia – būti pastebėtam. Norėsite būti dėmesio centre, norėsite, kad jūsų į jūsų emocijas būtų atsižvelgta. Galimai parodysite daugiau vidinio savęs, nei įprastai. Šiandien bus svarbu jausti, jog galite pasirodyti toks, koks esate. Būti savimi.

Visa tai padaryti nebus labai lengva ir paprasta. Reikės neskubėti, stengtis išlaikyti discipliną, planą ir elgtis strategiškai. Galite jausti spaudimą, kad jus bando įrėminti. Gali kilti sunkumų išraiškingai save parodyti, demonstruoti. Gali tekti daryti tai, ko nesinori, bet reikia. Reaguoti galite impulsyviau, nei įprastai. Diena palanki savo plano tobulinimui, atrasti pasitikėjimo jį įvykdyti, stengtis daugiau emociškai įsijausti į veiklas.

Numerologinės įžvalgos

Kompromisams skiriu daug pastangų. Šiandien gali gerai sektis kurti meilę, santykius, eiti į kompromisus. Tai ir darykite. Daugiau pastangų gali reikėti norint vadovauti, tingėti, ar nieko nedaryti. Daryti reikia.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite ir identifikuokite, kokiose veiklose jūs daugiausiai emociškai įsitraukiate? Kada ir kur jaučiatės lyg mažas vaikas, žaidžiantis žaidimą? Pamąstykite kiek procentaliai jūsų gyvenime tokių veiklų? Mažai? Nusistatykite sau tikslą tokių užsiėmimų įtraukti į kasdienybę daugiau.

Astropsichologė Samantha Zachh