Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Šaulyje suteiks didelių poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Tikėjimo atsiradimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Iš vienos pusės bus potencialas jaustis gerai, kad pavyksta parodyti save, priimti sprendimus, kalbėti prasmingai ir tinkamai. Iš kitos pusės vyraus didelis apetitas viskas, tarsi norisi aprėpti visas temas maksimaliai. Nors ir gausa bus, tačiau jos gali neužtekti. Tai bus puiki motyvacija nesustoti ir tęsti toliau savo darbus, todėl diena gali būti produktyvi. Mąstykite originaliai ir plačiai su filosofijos prieskoniu. Kalbėkite apie savo emocijas ir poreikius, net jei atrodo keisti, ar kitiems nepriimtini.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos vyrams. Šiandien palanki diena bendravimui su tėčiu, vyrais. Gerbkite juos. Daugiau darbo reikės randant jėgų netinginiauti, per daug nevadovauti. Netinkama užkrauti vyrams savo darbus. Tinkama jausti laisvę per darbštumą.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?

Samantha Zachh