Astrologinės įžvalgos

Emocijos šiandien bus ganėtinai konservatyvios, labiau laikysite jas savyje ir tiesiog mažiau jausite. Tiesiog bus svarbiau tikslai, visuomenė, tobulumo siekis, nei menas, jausmai, šeima ir namai. Galite jausti, jog aplinka tiesiog neduoda jums laisviau išreikšti savo vidinės būsenos, o norėsis naujovių, permainų. Jaustis unikaliu, kitokiu. Gali būti įsijungusi rolė, kai norėsite griauti, būti revoliucionieriumi. Gali būti poreikis priešintis senoms taisyklėms, valdžiai, darbo vadovui. Jūsų unikalus vidus užspaustas. Tarsi negalite rodyti emocijų, ar jas rodyti gana disciplinuotai. Gali būti padidėjęs atsakomybės jausmas, kai sieksite viską sukontroliuoti, tiek save, tiek situacijas, tiek kitus žmones. Poreikis sukurti savas ir naujas taisykles ir griežtai eiti link tikslo, kuris galėtų būti tarsi nauja pradžia. Pagalvokite, kaip šiandien galite nustebinti aplinką ir išsiskirti?

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė. Ypač daugiau bendraukite su sese/broliu.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog esate pats keisčiausias žmogus pasaulyje. Kaip tuomet atrodytumėte? Kaip pasaulis į tai reaguotų? Kaip jaustumėtės? Pamėginkite mintyse tai pavizualizuoti ir panagrinėti, kas jums yra unikalumas ir griežtas jo siekimas.