Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien nebus nusiteikęs suteikti asmeninės stiprybės. Dirglumas, nepasitenkinimas, emocijų nestabilumas. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Bus sunku nurimti viduje, nes tarsi sėdėsite ant spygliuotos kėdės, o reikės sėdėti tyliai. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti daugiau galios ir stiprybės. Vyraus prieštaringos būsenos – tai jausis poreikis pokyčių, tai stabilumo. Tai greitai ir staigiai, tai lėtai ir užtikrintai. Tai vadovautis konservatyviomis taisyklėmis, tai norėsis jas sugriauti ir sukurti modernias. Daugiausiai reikės ieškoti nestandartinių sprendimo būdų – priderinti technologijas, inovacijas, unikalumą, greitį, permainingumą. Tuomet galėsite sukurti daugiau stabilumo.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Energinga judėjimo diena. Šiandien gali lengvai sektis būti ant sėkmės bangos, kai atsiduriate tinkamoje vietoje reikiamu metu. Daugiau pastangų reikės suteikti bendraujant su mama, moterimis, rūpinantis savo sveikata.

Psichologinės įžvalgos

Skirkite laiko savo plano strategijos unikalumui. Kuo jūsų ambicija yra unikali? Įvardinkite sau aiškiai ir konkrečiai. Kokie 5 sekantys žingsniai yra numatyti ambicijos unikalumui pasiekti? Ar man nėra gėda dėl savo nestandartiškumo? Jei taip – paklausite savęs „Kodėl bijau? Ko neteksiu, jei taip elgsiuosi?“