Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite savo kūną. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas. Kaip ir viskas būtų labai gerai, tačiau iš aplinkos kils situacijos, kurios gali ir stipriau paerzinti, sukelti dirglumą, todėl pradėsite kalbėti grubiau. O gal išsakysite viską, kas gana ilgai kaupėsi ar laikėte giliai paslėpta. Reikėtų stebėti savo kalbą, komunikaciją ir mąstymą. Mąstykite giliomis temomis, bandykite ieškoti pačių esminių priežasčių. Saulė įžengia į Svarstyklių ženklą – jausis grožio ir diplomatijos energija, kurią šiandien nebūtinai pavyks skleisti harmoningai.

Numerologinės įžvalgos

Mokykite teisybės ir sąžiningumo. Puiki diena skatinti savo protą ir intelektą. Bendraukite su vidine jėga, drąsa. Nebijokite suklysti. Skatinkite sąžiningumo ir teisingumo principus. Jei pavyksta – išspręskite kokį konfliktą. Šiandien jūsų taikytojo rolė gali suteikti daug naudos.

Psichologinės įžvalgos

Kas jums suteikia kūno malonumą? Gal gulėjimas vonioje? Masažas? Pajauskite, kokio kūno palepinimo jums dabar daugiausiai reikia? Įsivaizduokite, jog tai darote. Įsijauskite į tą malonią būseną. Po pratimo pamėginkite paklausti savęs, kaip ši kūno procedūra susijusi su mano psichologine būsena?

Samantha Zachh