Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Avine, kas suteiks aktyvumo ir dinamikos poreikį, tačiau šiandien ne tiek rezultatyvų, kaip vakar. Norėsis veikti, daryti viską greitai, būti pastebėtam. Per greitumą gali veiksmai tapti destruktyvūs ir griaunantys, tarsi rankos ir kojos „kreivos“. Emocijos gali greitai atsirasti, todėl reagavimas staigus, linkęs kovoti, diskutuoti, nesutikti. Vyraus emocinis dirglumas, kuris sieks, jog ieškotumėte prasmės. Šiandieninį destruktyvumą puikiai galite išnaudoti. Gal reikia nugriauti namą? Griaukite. Gal laikas išardyti ir išmesti seną lovą? Griaukite. Nebijokite destrukcijos, nes ji yra nauja pradžia. Atsinaujinkite. Jei reikės labiau diplomatiško bendravimo – stenkitės valdyti savo emocijas. Protas tam tikrai padės, nes bus potencialas blaiviai ir aiškiai mąstyti, panaudoti argumentus emocijoms numalšinti. Jei visai nepavyksta griauti, eikite patrankyti į bokso kriaušę.

Numerologinės įžvalgos

Milžiniško darbo, pastangų diena. Šiandien turite įdėti maksimaliai pastangų į savo veiklas. Ypač tokias, kurios susijusios su mažais vaikais. Šiandien nepalanku grubiai elgtis su jais. Stenkitės jiems būti dedantis pastangas tėvas, ne griežtas ir reikalaujantis.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite savyje esančias negatyvias, destrukcines emocijas. Kur jos yra? Kurioje kūno vietoje? Kokia spalva dominuoja. Dažniausiai būna tamsios spalvos. Pamėginkite visa tai, ką pamatėte iškvėpti ir matyti, kaip per burną pasišalina tamsios spalvos ir emocijos. Su kokia spalva jums asocijuojasi teigiamos emocijos? Netinka juoda, pilka, ruda. Įsivaizduokite, kaip įkvepiate malonias spalvas, iškvepiate tamsias. Kartoti daug kartų.

Astropsichologė Samantha Zachh