Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje gali jaustis tarsi šiek tiek trūksta lengvos energijos – šviežio oro gūsio. Daugiau mąstysite, nei jausite. Galimai norėsite elgtis nestandartiškai, ar jausitės kitokiu, nei visi. Palanku pabūti vienam su savimi, stebėti situacijas į jas per daug nesikišant. Antroje dienos pusėje lengvesnės energijos tikrai bus, jausitės gaiviau, paprasčiau, bus galimybė pajausti didesnį harmonijos jausmą. Mėnulis įžengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir ramybės poreikio. Grožio ir jausmų. Antrą dienos pusę geriau praleisti ramiai, nepriiminėti svarbių sprendimų, nedaryti didelių darbų. Tai daugiau susikaupimo laikas, kai svarbu apmąstyti pastarąsias dienas, ramiu vidiniu žvilgsniu viską peržiūrėti ir pasidaryti atitinkamas išvadas. Susikaupkite ties tais dalykais, kurie jums yra svarbūs: meilė, santykiai ir t.t. Nekonfliktuokite.

Numerologinės įžvalgos

Magiška, charizmatiška ir sąžiningumo diena. Skleiskite teisingumo ir sąžiningumo principus. Spręskite konfliktus. Gali geriau veikti minties jėga, tačiau gali padidėti pagundų, baimės jausmai. Išlaikykite balansą savo vidinėje būsenoje.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien įvairiapusiška diena, kai galite pats pasirinkti, kokia tema aktualiausia. Turėkite omenyje, jog šiandien minties jėga veikia kokybiškiau, nei įprastai. Pamėginkite užduoti norimai problemai spręsti, ar norimam tikslui pasiekti, tokius klausimus: „Kodėl tai yra tokia didelė problema?“ „Nuo ko bėgu, kai yra tokia situacija?“. Galite formuoti ateities vizualizacijas.

Astropsichologė Samantha Zachh