Astrologinės įžvalgos

Vakar dienos aktyvumas gali išblėsti ir įsivyrauti tyla. Vis dar norėsis daugiau atsižvelgti į save, pramogauti, suteikti sau dėmesio ir meilės, tačiau tai nebus taip paprasta. Tai daugiau jausis viduje. Aplinka nepadės, reikės daugiau stengtis pačiam to gauti. Poreikių galite turėti daug, norėsis šiandien visko ir visaip. Gali būti ir nusivylimų, tarsi nuo sosto nuverstas karalius, kai karūnos nebėra. Jausmas, jog prieš tai turėjau daugiau, nei turiu šiandien. Tai nėra ta diena, kai reikia bėgti, lėkti ir daryti viską kas tik užsinori. Tai diena, kai reikia prisėsti ir pamąstyti, pastebėti iš šalies būtent į save ir savo požiūrį. Neleiskite užvaldyti negatyvioms mintis, pagundos ar keistoms būsenoms. Atskirkite, kurie sprendimai veda į griūtį, kurie į kūrybą. Išlaikykite pojūtį „noriu daug“ disciplinoje.

Numerologinės įžvalgos

Kokių idėjų turėjote? Šiandien bent kiek turėtumėte pamėginti jas įgyvendinti. Mąstykite, atraskite reikiamus metodus ir technikas savo veikloms. Jei reikia gaukite daugiau žinių, informacijos. Svarbu tolerancija, švelnumas vaikų link.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite, kas jus riboja? Kada daugiausiai jaučiatės, tarsi įspraustas į rėmus? Ką tai pasako apie jus? Kokie veiksmai padėtų nugalėti spąstus ir veikti, bei jausti laisviau? Galite suprasti, kodėl kartais disciplina yra naudinga, rasti malonumą joje, arba atrasti būdų, kaip ją apeiti, padaryti savaip.

Astropsichologė Samantha Zachh