Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks itin šeimynišką energiją dienos bėgyje. Norėsis rūpintis kitais, suteikti jaukumo ir saugumo garantą. Pats ieškosite jums artimų dalykų, su kuriais galite jausti ryšį, komfortą. Palanki diena daugiau dėmesio skirti šeimai, buities darbams, skaniai vakarienei visai šeimai pabūti kartu.

Dienos situacijos gali daug priklausyti nuo jūsų tuo metu esamos nuotaikos. Kaip ir yra potencialas ramioms emocijoms, tačiau aplinka ganėtinai stipriai bandys išmušti iš vėžių. Kojos ir rankos gali neklausyti, norėsis bėgti, lėkti, jausis viduje dirglumas, kai nepavyks taip visko padaryti, kaip norisi. Lūkesčiai bus normalūs, tačiau gruboka energija tvyros ore. Palanku pasidaryti itin intensyvią sporto treniruotę, suvalgyti aštraus maisto. Gali tikti ir šiek tiek vyriškos veiklos, kaip kariniai video žaidimai, žygiai miške, ekskursijos į gaisrinę, poiliciją.

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo role ypač su moterimis, mama. Ieškokite teisybės silpnesniems.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite jog esate pats geriausias karys. Kovoti už save, savo artimus, savo svajones ir tikslus. Nelipant kitiems per galvas – efektyvus ir galingas karys. Įsijauskite į šią rolę. Pajauskite ko jumyse trūksta iki tokių savybių. Ko trūksta? Ko reiktų atsikratyti? Pajauskite savye karingumą.
Samantha Zachh