Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Ožiaragio ženklą, kas suteiks emocijų discipliną, neduosite sau per daug jausti, reaguoti, patirti, išgyventi. Gali vyrauti emocinis sausumas, šaltumas, griežtumas. Viduje išlaikysite brandą, emocijų užspaudimą, norėsis stabilumo, todėl be reikalo nereaguosite. Gali būti didesnis noras mąstyti apie karjerą, ambicijas, ar tiesiog daugiau strateguoti. Bus poreikis dirbti, siekti savo tikslų, tačiau kartu norėsis pabūti namuose su šeima. Bus sunku išpildyti visus savo dienos sumanymus pilnavertiškai. Tarsi nepavyksta padaryti vieno darbo gerai, bet gali pavykti kelis padaryti bent kažkiek. Gera diena kažko atsikratyti, nekaupti, pašalinti perteklių. Stenkitės viską daryti ir išnaudoti efektyviai, naudingai, produktyviai. Sieksite maksimumo, tačiau prisiminkite, jog ši diena apie balansą, ne maksimalią naudą.

Numerologinės įžvalgos

Pastangų, darbštumo ir energijos diena. Tose veiklose, kur šiandien reikės padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Turite duoti energijos kitiems, tarsi pamaitinti, pripildyti jėga.

Psichologinės įžvalgos

Raskite savyje dvi visiškai skirtingas nuostatas, įsitikinimus. Pamėginkite abu juo įsivaizduoti, kaip jie atrodo ir pastatyti vienas priešais kitą. Kaip jie kalbėtųsi? Ką vienas kitam sakytų, kuo patinka, nepatinka? Pamėginkite pasikalbėti tarpusavyje ir rasti bendrumų: kaip suderinti tai, kas nesuderinama? Tai įmanoma.

Astropsichologė Samantha Zachh