Astrologinės įžvalgos

Idėjos šiandien gali tiesiog plaukti iš informacinio lauko. Jos gali ateiti gana netikėtai. Tai nebūtinai bus aiškios ir konkrečios, galimai bus daug neapibrėžtumo. Reikės pačiam pagryninti ir struktūrizuoti savo kūrybinį impulsą. Neužsibūkite per daug iliuzijoje. Dienoje gali būti daug emocijų, jautrumo, kai galimai bus reaguojama į viską jautriau. Gebėsite išklausyti ir paguosti, tik nepersistenkite per daug perimti į save svetimų problemų. Naudokitės savo intuicija ir dienoje galimai turėsite staigmeną, malonų netikėtumą. Bendraujant gali išsprūsti kokia netikėta frazė, tiek nemaloni, kurios galimai nenorėjote pasakyti, bet gali ir generuotis gana staigios, kūrybinės mintys, kurios tiesiog išsprūs į viešumą. Aktyvumas šiandien tikrai niekur nedings, kai gebėsite staigiai mėgautis, greitai persiorientuoti kai to prireiks.

Numerologinės įžvalgos

Konfliktų sprendimo diena, kai svarbu siekti balanso, harmonijos ir taikos. Priimkite taikytojo rolę. Dėkite daug pastangų į tai, jog nebūtų aštrių kampų santykiuose, ar kitose situacijose. Spręskite tai. Lavinkite savyje lyderio, vadovo savybes.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite šiandien padėlioti savo vizijos mozaiką. Visur yra sistema, detalės, reikiami elementai. Kokias jūsų vizijos mozaikos dalis jūs jau turite? O kokių trūksta? Kokių savybių jums reikia, jog sukurtumėte trūkstamas dalis? Lavinkite jas ir kurkite naujas mozaikos dalis.

Astropsichologė Samantha Zachh