Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Šis aktyvumas gali stipriai jaustis ir norėtis būtinai jį išnaudoti. Pastaruoju metu buvo mažai ugnies stichijos, todėl galėjo trūkti motyvacijos, judesio ir energingumo. O šiandien tarsi norėsis tai su kaupu išnaudoti. Nepersistenkite, nes aplinka nesuteiks daug palankių ir lengvų galimybių aktyviai veikti. Tai daugiau turėtų būti aktyvumas jūsų viduje – galbūt išnaudotas kūrybai, idėjoms, naujovėms. Saulė vis artėja prie Urano, todėl permainos ir pokyčiai turės būti kiekviename iš mūsų.

Numerologinės įžvalgos

Santykių, kompromisų su moterimis diena. Šiandien gali gerai sektis kurti santykius, spręsti situacijas, kai reikia surasti kompromisą tarp dviejų pusių. Didesnių pastangų reikės santykiuose su moterimis, mama. Labai palanku padėti mamai, bent paskambinti, ar bent jau pagalvoti apie ją ir nusiųsti geros energijos mintyse.

Psichologinės įžvalgos

Patyrinėkite savo aistrą jausti ir veikti. Kaip dažniausiai veikiate? „Iš reikalo“? Ar vedinas vidinės motyvacijos? Išorinės motyvacijos? Tiesiog pamąstykite ir pamėginkite įsivertinti. Pasidarykite planą, kaip galėtumėte suvienodinti: nebūtų per daug „reikia“, būtų pakankamai asmeninės motyvacijas.

Astropsichologė Samantha Zachh