Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai, užtikrintai ir jausti materiją. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite save ir jus supančią aplinką. Gali būti arba per didelis taupumas arba išlaidumas. Iš aplinkos jausite spaudimą ir kontrolę, kuri suteiks pojūtį, jog norite ramybės, tačiau aplinka verčia priimti naujoves, permainas. Neskubėkite ir spėsite pasidaryti savo komforto zoną. Šiandien itin efektyviai galite daryti realius veiksmus, kuriuos esate susiplanavę. Veikite atsakingai, planuotai. Link vakaro gali kilti įdomi nuotaika, kuri skatins jumyse daryti tik tokius veiksmus, kurie tarsi neša jus palei srovę.

Numerologinės įžvalgos

Sąžiningas kompromisas. Šiandien gali lengvai sektis elgtis brandžiai, teisingai, spręsti konfliktus. Daugiau pastangų reikės nagrinėjant santykių temą, būti ištikimu, todėl rasti kompromisą itin svarbu. Būkite lojalus.

Psichologinės įžvalgos

Nereikia šiandien nieko nei vizualizuoti, nei įsivaizduoti. Geriau padaryti realų, konkretų darbą dėl savęs. Dėl savęs ir sau. Būtinai. Gal pagulėti vonioje? Gal pasidaryti mėgstamą patiekalą? Nusipirkti drabužį? Pabaigti, o gal pradėti darbą, kuriam tikrai reikia darbštumo? Veikite.

Samantha Zachh
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją