Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Norėsite kurti jaukumą namuose užsiimant buities darbais. Emocijos gali būti jaučiamos itin giliai, jautriai, bet prisidės negatyvumas – jausite dirglumą. Stenkitės išlikti ramūs. Pasauliniu mastu šiomis dienomis gali vykti negatyvūs dalykai, tarsi tam tikra pabaiga, sunaikinimas, išnaikinimas, blogio prasiplėtimas. Nereikia bijoti, tai gali vykti slapta, nematomai ir nieks nieko nepastebės. Mąstykite daugiau apie šeimos vertybes, kultūrą, paveldą, protėvius, gamtą, gamtos galią. Apsikabinkite medį. Pamedituokite tiesiog mintimis siųsdami energiją gamtai, tautai, tėvynei. Šiandien gali gerai sektis išreikšti savo emocijas, patenkinti poreikius, nors bus ir dirglių situacijų, kurios iškels į paviršių mano ydas ir problemines vietas.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Tradicijų, giminės ir lygiavertiškumo diena. Pabūkite su artimais žmonėmis. Ši diena labiau skirta namams, pabūti su giminaičiais, skleisti permainas, naujoves. Kurkite tradicijas, ar skirkite dieną tradicijų ir papročių patobulinimui. Daugiau pastangų reikės bandant nugalėti konkurentus, stenkitės juos matyti lygiaverčiais.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra tauta? Kas man yra tėvynė? Kultūra? Ar aš esu patenkintas sava tauta? O kitomis? Pamėginkite ne taip idealizuoti kitas šalis, o pamėginti pajausti galią, stiprybę ir privalumus būtent savo tautos, tėvynės, žemės. Kas joje slypi? Vizualizuokite, jauskite, pasikraukite.