Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Iš pirmo žvilgsnio. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai ir būti asmeninėje komforto zonoje. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki dienai rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios suteikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Tiesiog mėgautis. Lepinti kūną maistu ar procedūromis, sportu. Gali būti arba per didelis taupumas, arba išlaidumas. Tik aplinkoje vis susidarys situacijos, kurios gali stipriai erzinti, o tiksliau dirginti, sukelti viduje destrukcijos pojūtį. Jei nesugebėsite pasinaudoti šiais pojūčiais – galite jaustis piktas tiek ant savęs, tiek ant kitų. Tinka intensyvi sporto treniruotė, aštrus maistas. Ryte gali norėtis labiau pasinerti į save, vidury dienos – į darbus, o vakare atsipalaiduosite ir paleisite blogas situacijas ir mintis.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Naujovių, permainų ir pastangų diena. Šiandien darykite tai, ko niekada nedarėte. Laužykite taisykles ir stereotipus. Galite kažko visiškai atsisakyti ir pradėti naujus įpročius. Tai seksis gerai. Daugiau pastangų reikės įdėti tiesiog į patį darbštumą, kruopštumą, kad netingėti, daryti daug.

Psichologinės įžvalgos

Su kokia emocija, pojūčiu pastaruoju metu yra sunku susitvarkyti? Vis neramina, išlenda, neduoda ramiai gyventi? Identifikuokite intuityviai. Paklauskite šio pojūčio, koks jo tikslas? Padaryti stipresniu? Tikriausiai taip! Ar tai blogai? Tikriausiai ne. Paklauskite savęs, o kas man trukdo tam, jei dar to nepadariau?