Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Šaulyje ir gana stipriai filosofuojantis. Noras svajoti, maksimaliai pozityviai viską suplanuoti ir padaryti. Paieškos tobulumo. Galimai lūkesčiai bus dideli, kurie šiek tiek nuvils. Galimai sieksite jausti daug dvasinio potyrio. Šaulio energija gana plačiai nori viską aprėpti, todėl mąstymas apimant pilną vaizdą, ne detales. Galvoti apie didelius projektus, matyti bendrumus – bus tam poreikis. Tačiau šiandien stipriai veikia ir Mergelės energija, kuri kaip tik nemėgsta bendrumo ir filosofijų, ji mėgsta aiškumą, kai yra atsižvelgiama į smulkmenas. Šias energijas reikės suderinti. Dienoje nepamiršti paprastų, smulkių žemiškų darbų, bet tuo pačiu ir galvoti apie didelius projektus. Diena tinkama mokytis, užsiimti planavimu, administravimu, kurti grožį. Gali sunkiau pavykti naudotis intuicija.

Numerologinės įžvalgos

Kūrybos ir jausmų išraiškos diena. Nelaikykite savo jausmų uždarytų – skleiskite juos. Nelaikykite savo kūrybinių idėjų įkalintų galvoje – materializuokite jas. Tai gali pavykti gerai. Šiek tiek daugiau pastangų reikės įnešti išjaučiant pasitikėjimą savimi. Būkite stebėtojo rolėje, tai padės.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?

Astropsichologė Samantha Zachh