Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Šaulyje suteiks didelių poreikių. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Tikėjimo atsiradimas, noras pasiekti kažko daugiau, galvoti apie didelius asmeninius projektus. Mąstysite gana teigiamai, optimistiškai. Ieškosite prasmės ir dvasingumo. Puikiai pavyks susidėlioti savo didelių planų strategiją. Puiki diena kurti ir galvoje braižyti schemas. Motyvuoti ir kontroliuoti. Jūsų viduje gali atsirasti toks jausmas, tarsi jūs žinote geriausiai ir būtinai turite tai pasakyti, padaryti. Vidinė jėga jums stums įdomiems darbams, žodžiams. Tarsi burna pati kalba, rankos pačios daro. Jausite, jog šiandien reikia atlikti kažką tikrai prasmingo.

Numerologinės įžvalgos

Tradicijų, giminės ir permainų diena. Pabūkite su artimais žmonėmis. Ši diena labiau skirta namams, pabūti su giminaičiais, skleisti permainas, naujoves. Kurkite tradicijas, ar skirkite dieną tradicijų ir papročių patobulinimui. Padarykite ką nors naujo ir neįprasto.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?

Astropsichologė Samantha Zachh