Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės ženklą, kas suteiks poreikį dienoje ieškoti klaidų ir bandyti viską pagerinti. Norėsis užsiimti detalėmis, siekti tobulumo, viską apgalvoti iki menkiausios smulkmenos. Gali būti padidėjęs pedantiškumas, poreikis tvarkos ir aiškumo. Daugiau mąstysite logiškai, sieksite intelektualumo. Skirkite daugiau dėmesio sveikatai, procedūroms, namų tvarkymuisi. Ypač gali būti padidėjęs noras gerai įvertinti visas detales savo kūrybinių projektų, idėjų. Tarsi norėsis skleistis plačiai, galbūt kurti, domėtis dvasingumu, tačiau emocijos nebus linkusios reaguoti į viską jautriai, daugiau analizuoti, pastebėti kas ne taip ir tai pataisyti. Šiandien puikiai veiks intelektas ir gerai seksis tokios veiklos, kuriose reikia remtis ne emocijomis, o protu, logika. Nesinervinkite, jei norėsis visko daug, o tiek negausite.

Numerologinės įžvalgos

Naujovių, permainų ir judėjimo diena. Šiandien darykite tai, ko niekada nedarėte. Laužykite taisykles ir stereotipus. Galite kažko visiškai atsisakyti ir pradėti naujus įpročius. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam ir siekti mokslo. Domėtis viskuo ir visaip. Naujoviškai, originaliai, nestandartiškai.

Psichologinės įžvalgos

Panagrinėkite savo darbinius procesus. Ar darote savo veiksmus sistemingai? Įvertinkite tai. Panagrinėkite smulkmeniškai ir atkreipiant dėmesį į kiekvieną detalę. Tarsi išardote automobilį ir jį vėl reikia surinkti. Pamėginkite pagerinti savo sistemingumo įgūdžius.

Astropsichologė Samantha Zachh