Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien suteiks gilių emocinių išraiškų. Gali norėtis šiek tiek užsiskleisti savyje, pasislėpti ir turėti tam tikrą savą kampelį. Senos baimės, nuoskaudos ir krizių trauminės patirtys šiandien gali aiškiai save parodyti. Dienos energija gana aktyvi, kovinga, kai norėsis išspręsti rimtas problemas. Tarsi esate kovos lauke ir turite kovoti už išlikimą tiek savo, tiek savo artimųjų. Iš aplinkos gali vyrauti šioks toks spaudimas ir kontrolė, o taip norėsis visko ir visaip. Ši diena intensyvi tiek jausmine, tiek emocine prasme, todėl nereikia daryti visko skubant. Stenkitės suprasti situacijos esmę, prasmę ir ieškokite to sprendimo, kuris tikrai bus efektyvus. Jausmų norėsis ryškių, staigių. Bus galimybė permainingai pajausti grožį, estetiką. Ypač gali gerai gautis kūrybinių idėjų staiga išraiška. Jei kažką sugalvojote – iškart darykite, nes vėliau gali dingti noras tam, taip ir liksite nieko nepadarę.

Numerologinės įžvalgos

Konfliktų sprendimo diena. Būkite tarpininkas, kai padedate juos išspręsti arba sprendžiate savuosius. Nereikia bandyti taikyti kraštutinumų – ieškokite balanso tarp dviejų priešingų polių. Tinkama finansų, darbo reikalams. Skleiskite konfliktuose išmintį, kalbėkite apie laisvę ir dvasines vertybes. Gerbkite šiandien vyrus, nekonfliktuokite.

Psichologinės įžvalgos

Gera diena darbui su baimėmis. Kokią turi? Paklauskite savęs: „Ko ši baimė nori mane išmokyti? Kuo ši baimė man yra naudinga? Jeigu taip nebijočiau, kas blogo nutiktų?“ Pasikalbėkite su savo baime. Pamatysite, jog ji ne tokia jau bloga. Ji jus saugo.

Astropsichologė Samantha Zachh