Astrologinės įžvalgos

Šiandien vidinė jėga gilintis į savo emocijas ir pojūčius. Iš vienos pusės bus jaučiamas tam tikras saugumas ir ramybė, tačiau kažkokia nepaaiškinama energija neleis tiesiog ramiai užsiimti buitimi ir kepti pyragus. Ta jėga vers giliau pažvelgti į savo psichiką ir kas yra joje. Tai gali sukelti dirglumą, užspaustų emocijų iškėlimą į paviršių. Būkite optimistu, neslėpkite savo emocijų, būkite atviras ir draugiškas. Jei yra noras padaryti šiandien kažką netradicinio – puiku, darykite. Gali gerai veikti vizualizacijos, savo kūrybinių minčių pateikimas. Neskubėkite. Nedarykite šios dienos darbų nei per daug apmąstę, nei per greitai. Įsijauskite į situaciją. Išjauskite esmę, naudokitės intuicija. Nedarykite, kad tik padaryti. Įsiklausykite tiek į savo poreikius, tiek į norus – juos abu šiandien yra galimybė suderinti, jei suderinsite ugnį su vandeniu.

Numerologinės įžvalgos

Užsiimkite informacijos sklaida, kad būtų ji skleidžiama su rūpestingumu, noru pagydyti, suteikti paramą. Dalinkite patarimus, būkite dėmesio centre, pardavinėkite. Palanku padėti mamai, ar kitoms moterims, ar bent silpnesniems už jus.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite savyje apčiuopti dvi priešingas energijas, nuostatas. Gal galvojate, kad mama negali būti graži moteris? Gal graži, bet neprotinga? Pamėginkite pasikalbėti su savimi ir pamatyti savęs vaizdinį, kaip atrodyčiau tas, kuris geba suderinti tą priešingą saviraišką? Pajauskite, jog tai įmanoma būtent Jums.

Astropsichologė Samantha Zachh