Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje pirmoje dienos pusėje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Sieksite viską padaryti praktiškai, naudingai. Puiki diena rūpintis savo sveikata, užsiimti kasdienėmis praktikomis, kurios teikia jums malonumo ir pasitenkinimo. Lepinkite kūną maistu ar procedūromis, sportu. Mylėkite savo kūną.

Gali kilti per didelis taupumas arba išlaidumas. Link vakaro kils vidinis permainingumas, kai tarsi trenkia žaibas, griaunantis visą dienos stabilumą. Vyraus padidėjęs nuobodulio jausmas, norėsis greitai ir staigiai mesti, keisti, daryti naujai. Link gilesnio vakaro kils nervingumas. Norėsis elgtis kitaip nei visuomet. Gali būti sunku užmigti, nerami naktis. Kalba, bendravimas ir logika turėtų padėti padaryti tai, ką norisi visos dienos eigoje.

Numerologinės įžvalgos

Rami energija. Šiandien gali sektis išlaikyti ramybę, balansą ir grožį. Tai labiau atspindi pirmą dienos pusę. Sunkiau gali sektis išlaikyti gerus santykius su mama, moterimis. Stenkitės valdyti savo emocijos ir rūpintis sveikata naudojant natūralią mediciną.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save, stovintį prie vietos, į kurią tranko žaibas. Vis trenkia ir trenkia. Jūs stovite ir žiūrite. Pamėginkite įsijausti į šios nuostabios, galingos, bet griaunančios energijos prigimtį. Ką jaučiate? Koks jaustumėtės, jei galėtumėte ją valdyti? Kaip galite ją išnaudoti? Pasinerkite į vizualizacijas.

Samantha Zachh