Astrologinės įžvalgos

Labai stiprus Mėnulis Žuvyse suteiks tobulą dieną menui, muzikai, kūrybai bei svajonių vizualizacijoms. Itin emocionali diena, kai jautresni žmonės gebės visą aplinką išjausti. Puikiai veiks intuicija, pasikliaukite ženklais, sapnais. Šiandien gali būti didesnis emocinis jautrumas viskam. Galimai šiek tiek plaukiosite padebesiais, todėl rimtus, konkrečius ir logiškus darbus geriau atidėkite. Veiklumo norėsis, tačiau labiau jausminio, kūrybinio, ne tiesiog daryti, o daryti išmintingai. Šios dienos pliusai: galinga aktyvi kūrybinė energija, kurios dėka galite sukurti šedevrą. Minusai: neapibrėžtumas, polinkis į apsvaigimą, apgaulės, silpna besiplečianti agresija. Tobula diena meditacijoms, psichoterapijai. Gali kilti neaiškių situacijų, kai atrodo niekas neaišku, tam tikro pobūdžio chaosas ir neapibrėžtumas. Gali kilti įkvėpimas, tarsi jus aplankė mūza.


Numerologinės įžvalgos

Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Gera diena gerinti sveikatą, lavinti intuiciją sveikatos tema. Taip pat pabūkite daugiau su vaikais, kai tiesiog gražiai ir harmoningai pabūti vienas šalia kito. Be pareigų, prievolių.


Psichologinės įžvalgos

Šiandien jūsų pasirinkimas, ką norite sau sukurti. Tiesiog paimkite temą, ko norite pasiekti, kokią ateitį norite matyti. Vizualizuokite tai su dideliu vidiniu išjautimu, tarsi tikrai tai turite, ten esate, esate toks, kokį ten įsivaizduojate. Tai turi būti tarsi jūsų ateities ir svajonių meditacija. Šiandien tokia gali turėti realių rezultatų. Tik pasvarstykite, ar tikrai jums to reikia, ar tai tikrai atneš jums reikiamos naudos, o ne tiesiog pasipuikavimo, ar tik nutolins nuo problemos sprendimo.

Astropsichologė Samantha Zachh