Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje dar jausis emocijų dirglumas, bet labai minimalus. Tiesiog norėsis ryškių pojūčių ir visko daug. Antroje dienos pusėje daugiau vyraus optimistinės idėjos, emocijos. Mėnulis įžengia į Šaulio Zodiako ženklą, kas suteiks galimybę jaustis bent kiek autoritetu. Noras patirti, gauti, naudoti, išnaudoti, plėstis ir prasiplėsti. Gali atsirasti padidėjęs smalsumas viskam, motyvacija eiti ir pažinti. Galimai mintyse filosofuosite, bandysite rasti kažkokią dvasinę prasmę, išmintį. Galvokite apie didelius asmeninius projektus. Puikiai gebėsite veikti su jausmu, taip kaip norite ir taip, kaip jaučiate yra geriausiai veikti. Jūsų kojos ir rankos jūsų klausys – viskas turi pavykti ir teikti malonumą. Iš aplinkos bus galimybė pasisemti gana stiprios ir galingos energijos savo darbams. Siekite daug, bet nenusivilkite, jei nebus maksimumo.

Numerologinės įžvalgos

Negriaukite. Šiandien nepalanku dalinti destrukcinių patarimų ar bet kokio konteksto griovimas. Taip pat stenkitės stebėti kiekvieną smulkmeną, nes iš mažų bėdų gali susidaryti didelė nesutvarkoma bėda. Šiandien svarbi tolerancija. Gali būti padidėjęs naivumas.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite apie optimizmą. Įsivaizduokite pesimistą ir optimistą. Jie abu stovi ir tuo pradės eiti į priekį. Koks kiekvieno iš jų kelias? Ilgas? Trumpas? Duobėtas? Vingiuotas? Pamėginkite iš šono pastebėti, kaip sekasi kiekvienam keliauti savo keliu ir kokias situacijas jie patiria. Padarykite iš šio vaizdinio savas išvadas ir pamąstymus.

Astropsichologė Samantha Zachh