Astrologinės įžvalgos

Pilnatis Skorpione, kurios įtaka gali išlikti kelias dienas. Šiandien gana daug intensyvumo, kai stipri juoda – balta energija. Įvairiomis prasmėmis. Reikia daug mąstyti apie kraštutinumus, gali kilti labai dviprasmiškų pojūčių, dideli nuotaikų svyravimai. Palankiausia ką galite padaryti? Atsikratyti visko, kas nereikalinga, iškrapštyti iš savęs pačius giliausius skaudulius, susitikti akis į akį su savo didžiausiomis baimėms. Gali būti stipri žemės stichijos energija, kuri atvirkščiai bandys daugiau koncentruotis į materiją, fizinius dalykus, darbštumą. O Skorpiono energija atvirkščiai – mistika, pojūčiai, gylis, vidinės transformacijos. Viduje vyraus dideli prieštaravimai, vidinis konfliktas, kurį reikės šiomis dienoms išspręsti. Neplanuokite šiandien jokių rimtų darbų, susitikimų, nepriimkite svarbių sprendimų.

Numerologinės įžvalgos

Tinkama mąstyti apie dvasines vertybes, padėti patarimais kitiems, mokytis ir mokyti. Venkite konfliktų su savo tėvu, vyrais. Palanku mąstyti apie laisvę, kaip jos pasiekti.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien stebėkite savo kiekvieną emociją, pojūtį, būseną. Tai bus ženklai, kad su šiomis temomis reikia dirbti. Tai ta diena, kai turite traukti iš savęs giliausiai užstrigusias nuoskaudas, baimes. Susikoncentruokite ir pamėginkite pažvelgti į savo tamsiausią ir giliausią pasąmonės vietą. Kaip jis atrodo? Ką matote? Kokios spalvos dominuoja? Su kokiomis situacijomis ir būsenomis tai susiję?

Astropsichologė Samantha Zachh