113
Kitas

Avinas

Išsiilgę šiltų pavasario dienų, gegužę sutiksime vildamiesi, kad mūsų gyvenimas taps ramesnis, geresnis, laimingesnis ir leis mums atskleisti savus sugebėjimus, atradus tinkamą širdžiai mielą veiklą.

Urano ir Nusileidusio Mazgo tranzitai Avino ženkle dar išlaikys aštrių situacijų pavojų, Marso Jaučio ženkle tranzitas iki gegužės 12 d. bei kiti astrologiniai rodikliai didins žemės virpesių pavojų. O nuo gegužės 13 d., Marsui įžengus į Dvynių ženklą, gali būti didesnė viesulų tikimybė. Būkite atidūs kelyje, venkite aštrių konfliktų. Vidinė jūsų ramybė ir atidumas leis sėkmingai išspręsti iškilusias problemas.

Pirma gegužės dekada pasižymės darbingomis nuotaikomis. Saulės ir Marso tranzitai Jaučio ženklu taipogi skatins užsiimti namų remontu, aplinkos tvarkymu, sodo, lauko darbais.

Pirmąjį savaitgalį šiltai pasveikinkime savo mamas. Tai žmonės, kurie jums padovanojo svarbiausia, ką turite - gyvenimą. Tad nepavėluokite joms pasakyti, kiek daug jos jums reiškia.

Gegužę būtinai spręskite buitines problemas. Pirmąją dekadą taipogi labai palanku pirkti, parduoti, nuomotis nekilnojamąjį turtą, ieškoti tinkamų darbų pasiūlymų.

Būsite pasiryžę atkakliai siekti aukštų rezultatų ir kasdieniniame savo darbe.

Kiekvienas mūsų trokšta būti reikalingu, dirbti mėgstamą darbą, už kurį gautu atlygiu galėtų aprūpinti save, savo šeimą, savo darbu pradžiuginti ir padėti kitiems.

Prisiminkime, kaip būna gera, kai sutinki žmogų, įsimylėjusį savo darbą, jį atliekantį su įkvėpimu ir entuziazmu. Taip svarbu, kad žmogus jaustųsi ne bejėgiu sraigteliu užvestoje mašinoje, o būtų nuoširdžiu ir profesionaliu, pasiruošusiu jums padėti. Jus jis sutiks džiaugsmingai, spindinčiomis akimis ir jo profesionalumas padės jums išspręsti jūsų problemą.

Jei dirbdami to dar patys nepatiriate, galbūt būtent šį gegužės mėnesį verta išdrįsti pasiieškoti jums patinkančio darbo, veiklos ar ryžtis imtis jums įdomaus mokslo. Pradžioje galbūt, tai bus tik papildoma veikla, bet jūs ją galite užsiauginti ir tada tai suteiks jūsų gyvenimui visai kitą prasmę.

Veneros kelionė Dvynių ženklu sudarys palankias sąlygas susipažinti, užmegzti draugiškus tarpusavio santykius, tame tarpe - ir darbo kolektyve. Tai jausmų stiprinimui tinkamas laikas. Negailėkime nuoširdžių dėkingumo žodžių jus mylintiems. Finansus leiskite apgalvotai, mokslui, buičiai gerinti. Susirinkite jums reikalingą informaciją.

Norėdami pradžiuginti brangų žmogų, nustebinkite jį kad ir mažu siurprizu, dovanėle ar įdomiu laisvalaikio pasiūlymu.

Būkite ištvermingi savo siekiuose, įdėkite maksimalias pastangas tobulėdami ir tapdami profesionalais savo srityse, tada ir gegužė jus apdovanos puikiais rezultatais. Laimingiausias tas žmogus, kuris, dirbdamas mėgstamą darbą, nesijaučia dirbančiu, o gali išgyventi gyvenimo pilnatvę. To iš visos širdies jums ir linkiu patirti gegužės mėnesį.

113
Kitas

Avinas