113
Kitas

Avinas

Tai suteiks progų apmąstymams, kas gi ta mūsų gyvenimo laimė. Gyvenime laimę esame linkę nukelti į ateitį, įsivaizduodami, kad būsime laimingi, kai kažką pasieksime, ar įsigysime, susituoksime, ar susilauksime vaikų, ar bent pagaliau nukeliausime, ten, kur seniai svajojome. Ir taip nepatiriame, neišgyvename tų nuostabių laimės akimirkų, kurios lydi kiekvieną mūsų žingsnį į išsvajotą ateitį.

Šią permainingą, kupiną įvykių savaitę dažniau stabtelėkite, giliai įkvėpę gaivaus žiemos oro, išgyvenkite kiekvieną savo gyvenimo šviesią akimirką, pasijauskite laimingais, mylimais ir džiugiais dabar, o ne kažkada ateityje.

Savaitė prasidės Mėnulio tranzitu Avino ženklu. Tad jau pirmadienį entuziastingai kibkite į darbus, realizuodami naujausias savo idėjas.

Sausio 23–24 dienos permainingos, Merkurijus keliaus griaunamuoju Ožiaragio laipsniu. Tomis dienomis svarbių susitikimų geriau neskirti, dienos nepalankios deryboms, sutarčių pasirašymui.

Tam sėkmingesnės vėlesnės, sausio 25 ir 26 dienos, kai Mėnuliui keliaujant Jaučio ir Dvynių ženklu sektųsi spręsti darbinius klausimus, užmegzti draugystę, pasiekti pergalių moksle. Tai greitų veiksmų laikas, kai reikėtų iškart įgyvendinti kilusius sumanymus, neatidėliojant priimti sprendimus, o kartu ir rasti laiko sau: sportui, sveikatos stiprinimui ir saviraiškai.

Savaitgalis Saulei ir Venerai keliaujant Vandenio ženklu, puikus bendravimui ir susitikimams, išvykoms ir kelionėms.

Daug laimės ir džiaugsmo akimirkų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

113
Kitas

Avinas