Savaitės pradžioje, Venerai, tebeviešint griaunamajame Liūto laipsnyje, svarbių finansinių klausimų geriau nespręskite, diena tiktų paruošiamiesiems darbams.

Naujiems projektams jums palankus metas rugpjūčio 6-tos-7-tos dienos, kai sektųsi, giliau pažvelgus, atrasti problemų priežastis, bei greitus būdus joms išspręsti.

Rugpjūčio 8-oji palanki materialios gerovės gausinimui, kolektyvinei veiklai.


O permainingą penktadienį planuokite komandiruotes, išvykas, kelionių pradžią.

Šeštadienis galėtų būti smagus tingiadienis, o sekmadienis – puikus tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

Gražių gyvenimo mozaikos ornamentų jums šią savaitę!

Avinas
Energinga, veikli savaitė. Jos dienos pasižymės nenuilstančia skubančių į krantą vandenyno bangų jėga.

Pirmadienis, Venerai dar tebekeliaujant griaunamuoju laipsniu, labiau tiktų situacijų analizei, paruošiamiesiems darbams, dokumentų sutvarkymui.

O štai antradienis ir trečiadienis – puikūs naujam startui. Šios dienos palankios svarbiems jūsų sprendimams ir pasirinkimams, sutarčių pasirašymui, o kai kam – ir rimtoms gyvenimo permainoms.
Rugpjūčio 8-oji šauni naujų finansinių šaltinių paieškai, turtinių klausimų sprendimui.

O penktadienį būkite pasiruošę darbe greičiau sureaguoti į besikeičiančias situacijas.

Mėnuliui viešint Šaulio ženkle, šeštadienis palankus aktyviam poilsiui, sveikatos stiprinimo procedūroms, o sekmadienis šaunus išvykoms ir kelionėms. Pabuvokite, kur dar nebuvote, patirkite naujų smagių įspūdžių!

Džiugios bei nuotaikingos jums savaitės!

Jautis

Gilių jausmų savaitė. Jos dienos suteiks stiprių emocijų, leis pajausti gyvenimo skonį.

Pirmadienį, Venerai viešint griaunamajame Liūto laipsnyje, diena labiau tiktų situacijų apmąstymui, kolektyviniams veiksmams. Susilaikykite nuo emocinių pirkinių, finansinės rizikos, Būkite atidesni kelyje.

Antradienis jums palankus informacijos paieškai, dokumentų peržiūrai, sandoriams ir susitarimams.
O trečiadienį ir ketvirtadienį, Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu Skorpiono ženklu, į pirmą planą iškils tarpusavio santykių klausimai, kurie gali kaip jūros bangos akmenėlius, išridenti kažkada buvusius ir skaudesnius prisiminimus. Tai dienos, kai reikėtų lengviau paleisti praeitį, ryžtingai žvelgti į ateitį.
Penktadienis palankus norintiems keisti gyvenamą vietą. Diena tiktų smagioms šeimos išvykoms, pažintims bei susitikimams.

O savaitgalis puikus šeimos šventėms, linksmiems vasaros renginiams, džiugiems draugų susibūrimams.

Daug meilės bei sėkmės jums šią savaitę!

Dvyniai

Išvykų ir kelionių savaitė. Net ir slopinusiems aistrą kelionėms, šią savaitę ji gali prasiveržti galinga jėga, norėsis krautis kuprinę ar lagaminą.

Savaitės pradžioje, jautrių Veneros ritmų įtakoje, susilaikykite nuo emocinių pirkinių, neskubėkite rinktis brangių atostogų variantų. Tinkamesnį pasiūlymą, palankių Mėnulio ritmų įtakoje, lengviau rasite antradienį ar trečiadienį. O pasilikę darbuotis, neskubėdami paieškokite įdomesnių laisvalaikio galimybių. Šiomis dienomis lengviau rasite ir įdomų naujos veiklos pasiūlymą.

O štai ketvirtadienį jums palanku būtų spręsti konkrečius materialius klausimus,
sudarinėti sandorius, pasirašyti sutartis, Penktadienis gali stebinti netikėta informacija, situacijomis bei įvykiais. Šią dieną lanksčiau priimkite ir kitokią nuomonę, būkite pasiruošę koreguoti savo planus.
Savaitgalis, kaip gaivus jūros vėjas, atneš giedrą nuotaiką. Kurkite smagius išvykų ir kelionių planus, leiskitės su draugais į nuotykius.

Linksmos bei nuotaikingos jums savaitės!

Vėžys

Džiugiais patyrimais dosni savaitė. Kai kuriomis jos dienomis norėsis sušukti; „sustok,akimirka žavinga!“ ir sustabdyti laiką. Atrodys, kad visą amžinybę galite žvelgti į banguojantį vandenį, mylimo žmogaus akis, klausytis jūros ošimo. Tai puikios dienos atostogaujantiems, o pasilikusiems darbuose jos suteiks progų giliau pažvelgti į savo gyvenimą ir pamatyti jame iki šiol nepastebėtus gražius dalykus.

Pirmadienį dar vertėtų neskubėti, visa kam skirti daugiau, nei įprastai laiko. Jautrių Veneros Liūto ženkle ritmų įtakoje, laikas palankus gilinimuisi į savo sielos gelmes, ramybės, santarvės su savimi ir aplinka paieškai.

Antradienį, jaunaties įtakoje, jausitės kaip naujai atgimę, kupini jėgų ir pasiryžę kurti gražesnį savo gyvenimą.

Trečiadienis ir ketvirtadienis ypač svarbūs draugystės ir meilės jausmų gilinimui, gražių tarpusavio santykių stiprinimui.

O penktadienį, Mėnuliui keliaujant Šaulio ženklu, ieškokite bendraminčių ir sąjungininkų, jus suprantančių bei palaikančių.

Savaitgalis puikus sąlyčio su gamta paieškai, įsiklausymui į savo vidų, harmonijos kūrimui.

Gilių jausmų ir daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

Liūtas

Savaitė, galinti priminti gražų paukščio, atlaikantį stiprų vėją ir skriejantį į tikslą, skrydį.
Saulei, Marsui ir Venerai viešint jūsų ženkle – tai ypatingas metas jūsų planų realizacijai, svajonių įgyvendinimui. Tiesa, pirmadienį, Venerai keliaujant griaunamuoju laipsniu dar reikėtų prilaikyti žirgus ir tinkamai įvertinti aplinkybes.

Tačiau jau nuo antradienio jums - žvaigždžių palankumo metas, kai po buvusių rūpesčių pagaliau galėsite atsikvėpti ir vėl pasijausti karališkai.

Trečiadienis ir ketvirtadienis ypač palankus draugystei ir meilei. Šios dienos šaunios ketinantiems kurti gyvenimą kartu.

Penktadienis netikėtu vėjo gūsiu į jūsų gyvenimą gali įnešti permainų. Kas ras įdomų darbo pasiūlymą, o ko laukia ir netikėta įdomi pažintis.

Savaitgalį kurkite nuotaikingą, kupiną vasaros pramogų, smagių susitikimų.

Daug gyvenimo džiaugsmo bei sėkmės jums šią savaitę!

Mergelė

Savaitė, kaip prasiskleidęs kvapnus rožės žiedas. Jos dienos džiugins spalvomis ir gamtos grožiu, tarpusavio santykių harmonija. Tiesa, dėl šios gali tekti ir pasistengti.

Pirmadienį, Venerai viešint griaunamajame laipsnyje, gali skirtis jūsų ir artimųjų nuomonės, tiek išlaidų, tiek vaikų auklėjimo klausimais. Laimei, būdami rūpestingi ir kantrūs, juos kartu lengvai išspręsite.
Antradienis ir trečiadienis jums ypač aktyvios dienos. Jomis įveikite abejones ir pagaliau ryžkitės įgyvendinti jau seniai trokštamus sprendimus. Tai puikus metas partnerystės stiprinimui, santarvės namuose kūrimui.

Ketvirtadienis tiktų statybų-remonto, buities gerinimo darbams.

O penktadienį netikėta mintis gali užvesti ant teisingo kelio. Tai diena, kai kai kuriuos aplankys mūza, lengviau atskleisite kūrybines galias.

Savaitgalis galėtų būti kaip spalvingas dailininko paveikslas, linksmų, energingų potepių, kuriantis giedrą nuotaiką, keliantis džiugias emocijas, puikus ne tik bendravimui, bet ir naujo stiliaus paieškoms.

Įdomios bei kūrybingos jums savaitės!

Svarstyklės

Šios savaitės dienos gali priminti medžių viršūnes linguojantį vėją. Į jūsų gyvenimą, karštą dieną kaip gaivaus oro gurkšnį, atnešantį įdomias permainas, naujas pažintis bei susitikimus.

Savaitės pradžioje, jautrių Veneros ritmų įtakoje, palankiau spręsti ne tarpusavio santykius, o buitines problemas. Tai metas konkretiems veiksmams, gerinantiems jūsų aplinką, teikiantiems patogumo ir gražinantiems namus.

Antradienis ir trečiadienis, kaip iš gilaus šulinio pasemtas gaivinantis vanduo, suteiks jėgų bei naujų idėjų. Nebesvastykite, tiesiog imkite jas įgyvendinti.

Ketvirtadienį į gyvenimą būsite linkę žvelgti pro praktiškumo akinius, atsirinkti tuos darbus ir veiklas, kurie turės ateities perspektyvą, atsisakant tų, kurie taip ir neatnešė ilgai lauktų rezultatų.

Penktadienis, kaip gintarėlių iš jūros dugno, pažers nuotaikingų laisvalaikio idėjų. Atsirinkite labiausiai patikusias ir kartu su draugais imkitės jas įgyvendinti. Kam tai bus smagi išvyka ar susitikimas, dar kai kam -savęs tobulinimo, meniškumo seminaras. Šios dienos palankios naujo stiliaus, interjero idėjų realizavimui, jaukumo namuose kūrimui.

Šaunių patyrimų ir daug džiaugsmo jums šią savaitę!

Skorpionas

Romantiška, draugystei ir meilei palanki savaitė. Jos pradžioje pravers gebėjimas išlaikyti vidinę ramybę, pabūti gyvenime stebėtoju. Tai metas, kai reikėtų išlaukti tinkamo momento ir norintiems gyvenimo pokyčių. O jis išties bus ne už kalnų.

Jau antradienį ieškokite jums svarbių žinių. Ši diena tiktų dalykinėms bei asmeninėms pažintims bei susitikimams.

Mėnuliui atkeliavus į jūsų ženklą, trečiadienis ir ketvirtadienis – ypatingas laikas draugystei ir meilei. Išreikškite mylimam žmogui savo jausmus, švelniais žodžiais sušildykite jo širdį.

Penktadienis puikus planuojantiems kolektyvinę veiklą, tai diena, kai kartu spręsdami greičiau rasite išeitis, tinkamiausius variantus.

O savaitgalį ieškokite įkvėpimo gamtoje, kurkite romantišką atmosferą, atskleiskite ir savo, o auginantys mažuosius – ir jų - kūrybines galias.

Nuotaikingos bei romantiškos jums savaitės!

Šaulys

Partnerystės savaitė. Jos dienos kažkuo gali priminti dviburio laivo plaukimą. Kai kiekviena iš burių labai svarbi ir reikalinga. Norintys šią savaitę sėkmės, ieškokite partnerių ir ryžkitės prisiimti kolektyvinę atsakomybę.

Savaitės pradžioje Venerai viešint griaunamajame laipsnyje susilaikykte nuo finansinės rizikos.
O antradienis ir trečiadienis palankūs darbo pokalbiams, dalykiniams susitikimams, verslo partnerių paieškai.

Ketvirtadienį, palankios Saulės ir Veneros Liūto ženkle įtakoje, planuokite svarbiausius darbus ir projektus.

O penktadienį r šeštadienį, jūsų ženklu keliaujant Mėnuliui, ypatingas laikas asmeninėms pažintims, draugystės ir meilės stiprinimui.

Sekmadienis tai metas, kai, galėsite išreikšti anksčiau nepastebėtus gebėjimus, atrasti naujus dalykus. Galbūt kažkam tai bus įdomi hobio idėja, ar nauja smagi laisvalaikio leidimo forma.
Giedros nuotaikos ir daug širdžių šilumos jums šią savaitę!

Ožiaragis

Naujų planų kūrimo savaitė. Jos dienomis, kaip žvelgdami į tolumoje plytinčio horizonto liniją, lengviau įžvelgsite ateities kelius bei perspektyvas.

Savaitės pradžioje atsispirkite greitų sprendimų norui. Jautrų Veneros ritmų Liūto ženkle įtakoje, svarbių projektų šią dieną geriau nepradėkite.

Jiems palankesnis būtų antradienis ir trečiadienis. Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, tai laikas, kai norėsis gilintis į problemų priežastis, esmę, ieškoti ryžtingų sprendimų.

Rugpjūčio 8-tą ir 9-tą dienomis palanku kloti materialios gerovės pagrindus, tiek tiesiogine, tiek ir perkeltine prasme. Tai ką šiomis dienomis sumanysite ir pradėsite, gali turėti didelę reikšmę tolesniam jūsų gyvenimui.

O savaitgalį leiskite kūrybingai, raskite laiko mėgstamoms veikloms, daugiau bendraukite su tais žmonėmis, kurie jums pakelia nuotaiką ir su kuriais patiriate daug gyvenimo džiaugsmo emocijų.

Šviesių minčių ir sėkmės patirčių jums šią savaitę!

Vandenis

Atspindžio savaitė. Į daugelį situacijų, Saulei viešint jums opoziciniame ženkle, žvelgdami kaip į žėrintį vandens paviršių, galėsite lengviau pamatyti savo minčių ir veiksmų atspindį. Atrasti jas rišančias gijas.
Savaitės pradžia tai laikas, kai atradus vidinę stiprybę ir jėgą, nuo jūsų, kaip nuo žąsies vanduo atkristų ir priekaištai ar pretenzijos.

Trečiadienį ir ketvirtadienį imkitės ilgiau atidėliotų darbų. O ieškodami svarbios informacijos, galite atkapstyti ir labai giliai buvusias nuslėptas žinias.

Penktadienis jums permainingas, kaip prie jūros vėjas, galintis atpūsti debesis, uždengiančius saulutę, ir juos vėl nupūsti. Tad šią dieną ramiai žvelkite į besikeičiančius planus, būkite pasiryžę priimti ir kitokią, negu jūsų, nuomonę.

Savaitgalį po įtemptų darbų ir minčių pasidžiaukite vasara, miškais ir sodais, o žvelgdami į lygų ežero paviršių, paieškokite ir savo sielos gelmėse ramybės ir poilsio.

Daug laimės ir džiaugsmo patyrimų jums šią savaitę!

Žuvys

Vidinių atradimų savaitė. Jos dienomis gyvenimas suteiks progų pamatyti reiškinius ir situacijas ryškioje šviesoje, o kartu pažvelgti ir į savo sielos gelmes.

Tam palanki jau savaitės pradžia. Saulei viešint Liūto ženkle, o Venerai keliaujant griaunamuoju šio ženklo laipsniu, gyvenimas gali imti ir pajudinti tai, kas atrodė stabilu. O jūs turėsite progų suvokę priežastis, keisti ne tik savo požiūrį, bet kai kas – ir gyvenimą.

Rugpjūčio 6-ta jums – savotiško atokvėpio metas, kai kaip po audros nurimus jūrai, žvelgsite į vos banguojantį jos vandenį, atkurdami vidinę ramybę ir emocinę pusiausvyrą.

O štai nuo rugpjūčio 7-tos -8-tos - šaunus laikas, ne tik dalykinėms ir asmeninėms pažintims, bet ir – Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu - norintiems gilinti draugystės ir meilės jausmus, kurti rimtus tarpusavio santykius.

Penktadienis tiktų išvykoms, komandiruotėms, o kai kam ir atostogų pradžiai. Šiomis savaitgalio dienomis stiprinkite gražius tarpusavio ryšius, ieškokite bendrų požiūrio taškų,suprasdami, kad tik nuo mūsų pasirinkimo priklauso, ar jausimės laimingais.

Daug gyvenimo džiaugsmo ir širdžių šilumos jums šią savaitę!