Šie metai Šauliui primins kopimą į viršukalnę. Tad metų simbolis jums - alpinisto reikmenų rinkinys, kuris pravers norintiems įveikti didesnį aukštį.

Jau metų pradžia žavės sniegu žėrinčiais, naujų tikslų kalnais. Tad metų pradžia – tinkamas laikas išsirinkti tą kalną, kurį norėsite įveikti.

Prasidėjus naujam Vandens Triušio metų ciklui, vasaris tiks tinkamiausių maršrutų ir krypčių paieškoms. Palankus metas jūsų trumpoms išvykoms ir kelionėms, o kovo – balandžio mėnesiai kai kuriems – ir naujų darbų paieškoms.

Beje, po 20-os dienos pilno Saulės užtemimo, balandžio vėlesnės dienos palankios draugystės ir meilės ryšių stiprinimui ir kūrimui, o gegužės mėnuo tiktų finansinių šaltinių paieškoms, karjeros pokyčiams.

Birželį palanku planuoti atostogas, o liepa jums – šeimos stiprinimui, tiktų suplanavusiems įsikurti naujoje vietoje. Rugsėjį ir spalį nerizikuokite finansais, siekite finansinio stabilumo. Šiuo metu palankiau atiduoti skolas, tiek fizines, tiek ir dvasines. Nuo lapkričio 23-čios Saulei įžengus į jūsų ženklą, jums ypatingai ryškus laikotarpis, kai darbai rankose degte degtų. Metų pabaigoje sektųsi sužibėti kolektyve įdomiais projektais bei pasiūlymais.