Mergelei – naujų tikslų išsikėlimo metai. Jiems simboliu galėtų būti švyturys, kuris rodytų jums, kaip jūroje laivui, kelią į tikslą.

Jau metų pradžioje skirkite pakankamai laiko tikslams ir naujiems siekiams išsikelti bei apmąstyti. Tegu jie bus aukšti, kaip tas ant kalno žiburys, kurio atkakliai šiais metais sieksite. Kam tai bus karjera, kam – įdomus naujas darbas, kam – verslo idėjų įgyvendinimas, o kam – meilė, šeimos materiali gerovė, finansinis stabilumas.

Šis metas palankių astrologinių ritmų įtakoje tiktų ne tik tokių tikslų išsikėlimui, bet ir pirmiesiems žingsniams jų link. Tai laikas, kai veikti reikėtų pagal aiškų, gerai apmąstytą planą.

Prasidėjęs sausio 22-trą Vandens Juodojo Triušio metų ciklas vėlesniais mėnesiais ragins į gyvenimą pažvelgti plačiau, atskleisti gabumus ir talentus, o gegužės mėnuo – ypač tiktų naujų darbų bei papildomų finansinių šaltinių paieškoms.

Nuo liepos 10-os į jūsų ženklą įžengus Marsui, jums prasidės ypač svarbus ir sėkmingas laikotarpis, truksiantis iki pat rugsėjo pabaigos. Pajausite norą imtis iššūkių, realizuoti ilgai brandintus karjeros, verslo planus. O kai kam – tai bus metas gražios sąjungos sukūrimui.

Nuo spalio 4-os į jūsų ženklą atkeliavus Juodajam Mėnuliui, vėlesniais mėnesiais užbaiginėkite pradėtuosius darbus, sudėliokite paskutiniuosius akcentus, leidžiančius pasidžiaugti metų pasiekimais, kurkite harmoniją, dvasinį komfortą namuose.