Kai kas užsiimsite naujo stiliaus paieškomis, daugiau laiko skirsite mėgstamam hobiui. Norėsis gilintis ne tik į materialius, bet ir į filosofinius klausimus, skirti laiko savišvietai, kūrybai bei saviraiškai. Atsitraukite nuo įtemptų minčių, leiskite gyvenimui pasiūlyti jums kažką įdomaus ir naujo.

Labiau pasirūpinkite ir artimaisiais, daugiau laiko skirkite mėgstamai muzikai, hobiui, santarvės su aplinka ir savimi paieškai.

Raskite laiko įsigilinti į jauniesiems šeimos nariams aktualius klausimus, kartu pažaisti stalo žaidimus. Bendraukite jautriai, vengdami ginčų dėl smulkmenų,– juk svarbiausia jus jungiantys gražūs jausmai, vienijantys tikslai Šią jautrių astrologinių ritmų dieną praverstų gebėjimas linksmais pasiūlymais džiuginti mylimus žmones.

Sėkmingas ženklas: linksmas pokštas.

Nepalankus ženklas: ginčas.

Sėkmingos spalvos: balta, gelsva.

Sėkmę pritraukiantys mineralai: gintaras, agatas.

Dienos sėkmingi skaičiai: 1, 8

Stiprios energijos: Sauės, Urano.

Geros dienos jums linki astrologė Lolita Žukienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)