Svarbu bus informacijos ir įvykių sraute atsirinkti vienijančius, jungiančius dalykus – tai kas išties svarbu, kas mus vienija, kas jungia ir, kaip vandenyno dugne, išlaikyti vidinę ramybę, stiprinti imunitetą, rūpintis gera fizine ir emocine sveikata.

Pirmadienį ir antradienį, Marsui keliaujant karališkuoju Mergelės ženklo laipsniu, imkitės pačių svarbiausiųjų savaitės darbų. Beje, antradienis pasižymės didesniu emociniu jautrumu – keisis Mėnulio fazė. Savaitės vidurys, prasidėjus jaunačiai, tiktų naujų tikslų išsikėlimui.

Ketvirtadienį geras metas dalykiniams susitikimams bei deryboms, kompromiso paieškoms. Venerai dar viešint Svarstyklių ženkle, tiktų suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

O penktadienį, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, į kurį pereis ir Venera, gali įsisiūbuoti jausmai, išryškėti prieštaravimai, nuomonių skirtumai. Šią dieną svarbu būtų vengti aštresnių sprendimų, išlaikyti emocinę pusiausvyrą.

Savaitgalis puikus aktyviai veiklai, atokvėpiui nuo darbų bei įtampos, kūrybingam šeimos poilsiui.

Sėkmingos jums šios savaitės!

Avinas

Veikli, konkrečių veiksmų savaitė.

Jos dienomis pasieksite puikių rezultatų, jei reaguosite į iškylančias problemas išsyk, jų neatidėliosite. Tad šioms tiktų posakis: kada, jei ne dabar? Tai svarbu jau pirmadienį ir antradienį, kai Marsui viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, nuveikti galėsite ypač daug. Šios dienos tiks svarbiausių planų bei sumanymų įgyvendinimui. Beje, keičiantis Mėnulio fazei, antradienį būtinas didesnis atidumas kelyje bei buityje.

Savaitės vidurys jaunaties ritmų įtakoje, įdomus naujomis idėjomis bei sumanymais. Tai tinkamas metas dalykinėms bei asmeninėms pažintims, darbo pokalbiams, darbo naujoje vietoje pradžiai.

Ketvirtadienis jums – diena planų realizavimui, materialaus pamato klojimui. Ši diena tiktų suplanuotiems stambiems pirkiniams, tame skaičiuje kai kam ir naujesnio automobilio įsigijimui.

Penktadienis pasižymės dideliu permainingumu. Šią dieną mažiau planuokite, bendraudami venkite kategoriškumo. Ypač svarbus bus gebėjimas lanksčiai reaguoti į besikeičiančias situacijas.

Savaitgalio dienomis buitines veiklas derinkite su aktyviu poilsiu, tarpusavyje bendraudami išlaikykite emocinę pusiausvyrą, užsiimkite mėgstama veikla.

Lolita Žukienė.

Jautis

Kompromiso paieškų savaitė. Ir tame pravers jums būdinga išmintis. Nes kai kuriomis dienomis kai kada galite jaustis lyg atsidūrę tarp kūjo ir priekalo.

Kas darbe bandys derinti prieštaringas nuomones, o kas namuose ieškos sutarimo.

Marsui viešint karališkajame laipsnyje, pirmomis dienomis palanku būtų užsiimti konkrečiais materialiais darbais.

Savaitės viduryje, prasidėjus jaunačiai, metas tinkamas suplanuotiems pokyčiams. Šiuo metu palankios komandiruotės, o kai kam ir naujos gyvenamos vietos paieška.

Ketvirtadienį, Veneros ritmų įtakoje, spręskite finansinius klausimus. Šios dienos tiktų kai kam ir nekilnojamo turto įsigijimui.

O penktadienis, Uranui viešint jūsų ženkle, gali pateikti nemažai staigmenų. Kam – darbuose, o kam – ir asmeniniame gyvenime. Juolab, kad ir Venera iškeliaus iš Mergelės į Skorpiono ženklą. Šią dieną atkreipkite dėmesį ir į palankumo jūsų žingsniams, ženklus.

Savaitgalis tiktų sodo-daržo darbams, mėgstantiems grybauti – išvykoms į mišką, o auginantiems mažuosius – smagiems stalo žaidimams.

Dvyniai

Savaitė, galinti priminti šaudymo iš lanko varžybas. Jos dienomis svarbu bus nesiblaškant atsirinkti pagrindinį tikslą ir savo pastangas, kaip strėles, nukreipti į jį.

Tai palanku padaryti jau pirmosiomis savaitės dienomis, Marsui keliaujant karališkuoju laipsniu. Antradienį, keičiantis Mėnulio fazei, giedrą nuotaiką jums padės išlaikyti geras veiklos planavimas, konkretūs, sėkmę priartinantys veiksmai, darbų derinimas su aktyviu poilsiu, jautrus, nuoširdus bendravimas.

Prasidėjus jaunačiai, trečiadienis gali būti dosnus netikėtais įdomiais pasiūlymais, naujomis galimybėmis.

Ketvirtadienį darbuose svarbu bus paskirstyti jėgas net keletui sričių. Nepamirštant skirti daugiau dėmesio ir artimiesiems namuose, ypač mažiesiems šeimos nariams.

Penktadienį duodamus pažadus vertinkite atsargiau, ši diena – tinkamas metas grįžti prie įprastinių darbų, ilgiau atidėliotų reikalų. Venkite aštresnių situacijų bei konfliktų.

Savaitgalis džiugus smagiais laisvalaikio pasiūlymais, seniai matytų bičiulių susitikimais. Šiomis dienomis norėsis atitrūkti nuo įtampos bei nerimo minčių, daugiau dėmesio skirti fizinei bei emocinei gerai savijautai.

Vėžys

Gilių jausmų savaitė. Šios savaitės dienomis stiprės bei gilės jausmai, o taip pat – jūsų įžvalgos bei intuicija. Norėsis pažvelgti, kaip į gilų ežerą, į savo pačių vidų, atrasti emocinę pusiausvyrą.

Pirmadienį, palankių Marso ritmų Mergelės ženkle įtakoje, spręskite buitinius bei finansinius klausimus.

Antradienį, keičiantis Mėnulio fazei, svarbu būtų labiau pasirūpinti savo ir artimųjų sveikata, o taip pat ir emocine būsena. Tai metas, kai turėsite progų įveikti abejones bei nerimo mintis, nusiteikti spręsti esminius klausimus. Jų sprendimui, tiek darbuose, tiek ir asmeniniame gyvenime, prasidėjus jaunačiai, palankus savaitės vidurys.

Ketvirtadienis įdomus naujienomis bei susitikimais. Tai tinkamas metas deryboms bei sutarčių pasirašymui. Palankus laikas nekilnojamo turto sandoriams,

O penktadienis gali pažerti visą puokštę netikėtumų. Šią dieną kruopščiau tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, detaliau analizuokite įvykius bei situacijas.

Šeštadienį turėsite progų pagelbėti draugams bei artimiesiems. O sekmadienis – puikus mėgstamam hobiui, diena šauni norintiems patobulėti.

Liūtas

Savaitė, kurios dienomis galite pasijausti taikos balandžio vaidmenyje, Gali tekti taikyti skirtingą požiūrį išsakančias puses, padėti rasti sutarimą ar kompromisą.

Šias savaitės dienas Liūtams vertėtų skirti tarpusavio santykių harmonizavimui. Tai aktualu būtų jau savaitės pradžioje.

Emociškai jautresnis antradienis – keisis Mėnulio fazė. Šią dieną palanku atsisakyti to, kas trukdo judėti jums į priekį, ar tai būtų liūdnesnės mintys, ar įpročiai, kuriuos nuspręsite keisti.

Savaitės vidurys, prasidėjus Mėnulio jaunačiai – tinkamas metas naujų planų kūrimui. o ketvirtadienis tiktų grožio ir harmonijos kūrimui, savito stiliaus bei namų interjero įdomesnių sprendimų paieškoms, imunitetą stiprinančioms bei grožio procedūroms.

O aštresnių astrologinių ritmų penktadienį, Venerai pereinant į Skorpiono ženklą, pravers jūsų gebėjimas atrasti gyvenime kuo daugiau šviesių dalykų.

Šeštadienis šaunus sportui, pagalbai artimiesiems bei draugams buityje. O sekmadienį skirkite šeimos išvykoms, pabuvimui ten, kur dar nebuvote. Šiomis dienomis didesnį savo dėmesį skirkite sveikatos stiprinimui, emocinio komforto namuose kūrimui.

Mergelė

Ši savaitė jums ypatingo žvaigždžių palankumo metas.

Jūsų ženklu tebekeliaujant Saulei ir Marsui, – tai ypatingas laikas materialaus pagrindo kūrimui, darbų bei finansinių šaltinių paieškoms. Jau savaitės pradžioje, Marsui viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje, ypatingas laikas norintiems darbuose ženkliau pasistūmėti į priekį. Beje, Saulei ir Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, širdis gali sakyti viena, o logika – kita. Tad svarbu bus apsispręsti, ką rinktis.

Savaitės viduryje, prasidėjus jaunačiai, tinkamas metas naujai jūsų pradžiai.

O ketvirtadienį palanku būtų skirti materialių klausimų sprendimui. Ši diena tinkama naujų darbų bei finansinių šaltinių paieškoms.

Penktadienis, Venerai iškeliavus iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą, gali iškelti į paviršių ir seniau buvusias problemas. Tad šią dieną palanku būtų užsiimti tiek buvusių klaidų, tiek ir to, kad sugedo, tame skaičiuje ir buitinės technikos, taisymu.

Šeštadienį norėsis džiugesnių patirčių, aplinkos pokyčių. Galbūt pats laikas aplankyti seniai matytus tėvus ar toliau gyvenančius giminaičius.

Svarstyklės

Kūrybos savaitė. Jos dienomis galėsite pasijusti talentingu kūrėju.

Norėsis kurti: kam – naujus veiklos planus, o kam – gražius tarpusavio santykius. Pirmosios savaitės dienos, palankių Marso ritmų įtakoje, tiktų ir interjero atnaujinimo, , statybų-remonto darbams, darbo ir namų aplinkos pertvarkai.O kai kam norėsis įsivesti tvarką ne tik sandėliukuose ar spintų lentynose, bet ir savo mintyse.

Antradienį, keičiantis Mėnulio fazei, dar reikėtų įveikti abejones ir nerimo mintis.

O prasidėjus Mėnulio jaunačiai, trečiadienis gausus gali būti ne tik naujų idėjų, bet ir įdomių susitikimų.

Ketvirtadienis, kol dar Venera vieši jūsų ženkle, tiktų materialaus plano kūrimui, suplanuotiems stambesniems pirkiniams. Kai kam – nekilnojamo turto sandoriams.

Penktadienį, Venerai iškeliavus iš jūsų į Skorpiono ženklą, daugiau dėmesio reikės skirti tiek savo, tiek ir artimųjų gerai fizinei ir emocinei savijautai, giedros nuotaikos savo aplinkoje kūrimui.

O šeštadienis palankus jums namų ir aplinkos tvarkymo bei sodo-daržo darbams.

Sekmadienį patirkite kūrybinį džiaugsmą. Ši diena puiki jūsų ir mažųjų šeimos narių gabumų bei talentų atskleidimui.

Skorpionas

Stiprių patyrimų savaitė. O kai kam kai kuriomis jos dienomis gali tekti, kaip akrobatui, pereiti ir lynu.

Šios savaitės dienos gali būti įdomios naujų idėjų šviežumu, spalvingos dalykinėmis, o kai kam, – ir asmeninėmis pažintimis. Pirmosios savaitės dienos tiktų svarbiems paruošiamiesiems darbams. Stiprių Marso ritmų įtakoje, jos ypač tiktų konkretiems materialų pagrindą kuriantiems veiksmams. O taip pat tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui.

Prasidėjus jaunačiai, savaitės vidurys gali pateikti visą netikėtumų puokštę. Tad būkite atidūs, atkreipkite dėmesį ir į iš pažiūros neesmines detales.

O ketvirtadienį reikės atsirinkti, ką iš tos margaspalvės puokštės galėsite pritaikyti ir panaudoti, o kas atkris, kaip rudeniniai medžių lapai.

Penktadienį Venerai pereinant į jūsų ženklą, kuriuo keliaus ir Mėnulis, gali iškilti ir anksčiau buvę neišspręsti klausimai, tarpusavio santykių problemos. Tad šią dieną tolerancija bei kantrybė, diplomatiniai sugebėjimai sprendžiant tiek darbines tiek ir tarpusavio santykių problemas, jums išties pravers.

Savaitgalį, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, ypatingas metas romantiškiems susitikimams, gilių jausmų brandinimui.

Šaulys

Naujų uždavinių savaitė. Jos dienomis gyvenimas, kaip talentingas dėstytojas savo studentams, iškels įdomius klausimus, naujus uždavinius, pagilins dar neišspręstas problemas.

Tad jau pirmosiomis savaitės dienomis, palankių Marso ritmų įtakoje, imkitės jų neatidėliodami. Tai puikus laikas užbėgti įvykiams už akių ir laiku išspręsti tai, kas būtina.

Savaitės viduryje, Mėnulio jaunaties įtakoje, į daugelį dalykų, tame skaičiuje ir į tarpusavio santykius, norėsis pažvelgti nauju žvilgsniu. Kolektyvinėje veikloje gali gimti vertingų idėjų.

Ketvirtadienį palanku eiti į darbo susitikimus. Ši diena tiktų tiek naujų projektų, tiek ir darbo naujoje vietoje pradžiai.

O štai penktadienį, Venerai įžengiant į Skorpiono ženklą, gali daugėti neplanuotų išlaidų. Šią dieną venkite konfliktų. Šiuo metu kilę jie gali būti ilgalaikiai. Svarbu bus kuo daugiau dėmesio skirti ne tik reikalams, bet ir mylimam žmogui. Tai aktualu ir savaitgalio dienoms, kuriomis svarbu neapsikrauti per dideliu buitinių darbų krūviu, rasti laiko smagiam pasivaikščiojimui renkant grybus miške, ar visai šeimai paiškylauti.

Ožiaragis

Darbinga, labai energinga savaitė. Jos dienos jums – pats darbymetis, tad pasiraitokite rankoves ir planuokitės konkrečias, esmines veiklas.

Savaitės pradžia, stiprių Marso ritmų įtakoje tiktų darbinių kontaktų užmezgimui, palanki ieškantiems naujų darbų, kitokių nei buvusių veiklų, planuojantiems eiti į darbo susitikimus bei pokalbius. Pirmadienis palankus buities gerinimo, statybų – remonto darbams.

Antradienis, keičiantis Mėnulio fazei, emocingesnis. Norėsis stabilumo, tačiau jį dar reikės susikurti. Tam Mėnulio jaunaties įtakoje, palankus jums savaitės vidurys. Saulei ir Marsui keliaujant Mergelės ženklu, sektųsi bendraminčių o taip pat naujų bei papildomų veiklų paieška. Dalykiniams susitikimams tiktų jums ketvirtadienis, kuris Veneros ritmų įtakoje, palankus būtų ir finansiniams reikalams.

Penktadienį, Venerai pereinant iš Svarstyklių į Skorpiono ženklą, pagrindinį dėmesį skirkite vertybių išgryninimui, o taip pat tarpusavio ryšių kūrimui bei stiprinimui.

Savaitgalį norėsis kažko įdomaus ir visai naujo. Tad kurkite jį nuotaikingą. Suderinę artimųjų planus bei norus, raskite džiugų variantą. Svarbu atitrūkti nuo rutinos, įkvėpti gaivaus jau rudeninio oro, atrasti širdyje ramybę bei santarvę su savimi ir aplinka.

Vandenis

Planų realizacijos savaitė. Jos dienomis stiprės troškimas įgyvendinti ilgai brandintas svajones, suteikti joms, kaip būsimam statiniui, materialų pamatą.

Tad jau pirmosios šios savaitės dienos, palankių Marso ritmų įtakoje, bei Jupiteriui ir Saturnui viešint jūsų ženkle, pats metas tikslų įgyvendinimui.

Prasidėjusi jaunatis savaitės viduryje džiugins naujų galimybių gausa. O ketvirtadienį palanku susidėlioti tolimesnį veiklos planą, atsirinkti prioritetus. Šiomis dienomis svarbu sau pripažinti, kas laikina, o kas turi gyvenime išliekamąją vertę. Tai metas kai kuriems atsigręžti į savo šeimą, labiau pasirūpinti artimaisiais.

Penktadienis – kontrastingų nuotaikų. Šią dieną Juodajam Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu informaciją bei dokumentus kruopščiau tikrinkite, nes didesnė klaidų tikimybė, o ir tarpusavio santykiuose galimas nesusikalbėjimas. Tad kantrybė jums pravers.

Šeštadienį stiprės noras naujų patyrimų. Ši diena gali būti dosni įdomiais draugų pasiūlymais bei laisvalaikio galimybėmis. O sekmadienis džiugins širdį artimųjų meile bei dėmesiu.

Žuvys

Emocinga savaitė. Jos dienomis gyvenimas suteiks progų ne tik nuridenti akmenukus nuo savo kelio, bet ir įveikti abejones bei nerimo mintis.

Savaitės pradžioje, Saulei ir Marsui keliaujant jums opoziciniu Mergelės ženklu, darbų tempas gali būti lėtesnis. Kai kada galite jaustis kaip tame įdomiame filme, kai gyvenimas laikas nuo laiko kartoja tuos pačius įvykius. Taip jums gali kartotis jau buvę klausimai, sutikti galite buvusius kolegas, seniai matytus draugus.

Antradienį, keičiantis Mėnulio fazei – laikas ypač emocingas. Svarbu bus daugiau dėmesio skirti imuniteto stiprinimui, fizinei ir emocinei savo ir artimųjų sveikatai.

Savaitės vidurys, prasidėjus jaunačiai – savotiškas virsmo metas. Tai tinkamas laikas perkainoti savo vertybes, pažvelgti į gyvenimą, o ir į darbą, platesniu žvilgsniu.

Ketvirtadienį kai kurie galite atrasti naujas veiklas, o kai kas – papildomus finansinius šaltinius.

Penktadienis, Venerai pereinant į Skorpiono ženklą, įsiūbuos jausmus, tai puikus metas vidinei transformacijai, o kai kam – ir gilių jausmų patyrimams.

Šeštadienį norėsis pradžiuginti savo jautriu dėmesiu tuos, kuriems ypač reikėtų jūsų pagalbos. O sekmadienis – puikus draugystei ir meilei, romantiškiems patyrimams.