Tad jomis svarbu bus sau priminti, kad po tamsesnių dienų išaušta šviesios, ir net po sunkesnių patyrimų į širdį tyliais žingsneliais gali sugrįžti ramybė ir laimė.

Savaitė prasidės jautriais Mėnulio pilnaties ritmais, jam viešint Žuvų ženkle. Vėlesnėmis dienomis. Venerai keliaujant karališkuoju Skorpiono ženklo laipsniu, stiprinkite materialų pagrindą, kurkite savo aplinkoje grožį, jaukumą ir komfortą. O rugsėjo 23-ą, Saulei pereinant į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, neskubėkite kelyje, o bendraudami gilinkitės į reiškinių priežastis.


Saulei pradėjus keliauti Svarstyklių ženklu, ir nuo penktadienio Selenai viešint karališkajame Ožiaragio laipsnyje, šis laikas jums – naujiems projektams, taip pat tiktų darbo naujoje vietoje pradžiai.

Savaitgalis palankus trumpoms išvykoms bei kelionėms. O sekmadienio vakare, Venerai įžengus į griaunamąjį laipsnį – su moterimis geriau nesiginčyti. Jos jausis teisios ir mažiau bus linkę į kompromisus.

Džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Avinas

Savaitė, kurios dienomis galite jaustis lyg nuo medžiotojo rankos norintis pakilti sakalas, dar vis jo laikomas ir laukiantis tinkamo momento.

Tokia gali būti, jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, jau savaitės pradžia.

Antradienį, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, norėsis greitesnių rezultatų, tačiau Marsui keliaujant jums opoziciniu ženklu, darbų tempas gali būti kiek lėtesnis. Šiuo metu būtinas taip pat didesnis atidumas kelyje ir buityje, venkite ginčų ir konfliktų.

Savaitės viduryje savęs per daug neskubinkite – viskam juk savas laikas, svarbu bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą.

O nuo rugsėjo 23-ios dienos, Saulei pradėjus kelionę jums opoziciniu Svarstyklių ženklu, daugiau laiko skirkite sveikatos ir imuniteto stiprinimui, aktyviai fizinei veiklai bei sportui. Šis metas svarbus imuniteto ir sveikatos stiprinimui.

Penktadienį gyvenkite laisvesniu grafiku – diena palanki dalykinėms pažintims, požiūrių derinimui.

Savaitgalį skirkite bent trumpoms išvykoms, pabuvimui ten, kur dar nebuvote. Dar neatostogavusiems šios dienos galėtų būti kūrybingų atostogų pradžia.

Lolita Žukienė

Jautis

Permaininga savaitė, kaip rudeninis oras.

Svarbiausius darbus planuokite pirmoje savaitės pusėje, kol dar Saulė vieši Mergelės – Žemės ženkle. Tai metas, kai galėtumėte užtikrintai pasistūmėti į priekį, jei rinktumėtės ne tik naujas idėjas, bet ir patikimus versle partnerius. Šiuo metu didesnį dėmesį skirkite sveikatos bei imuniteto stiprinimui, Venerai keliaujant jums opoziciniu ženklu, venkite aštresnių situacijų bei neapgalvotos finansinės rizikos.

Savaitės vidurys jums palankus sveikatinimo bei grožio procedūroms, savito stiliaus kūrimui. O rugsėjo 23-ią, jautresnių Saulės ritmų įtakoje, svarbių susitikimų neplanuokite. Šią dieną, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, palankiau pabaiginėti tai, ką esate pradėję.labiau pasirūpinkite ne tik mažaisiais, bet ir vyresnio amžiaus artimaisiais.

Ketvirtadienis, Selenai viešint karališkajame Ožiaragio laipsnyje, tiktų naujų ne tik darbo, bet ir šeimos tikslų išsikėlimui, ateities planų kūrimui, kuriems pamatus galėtumėte pakloti jau šį penktadienį.

Šeštadienis įdomus netikėtomis naujienomis. O sekmadienį, Venerai keliaujant griaunamuoju laipsniu, neapsikraukite sudėtingais darbais. Ši diena jums harmoningam poilsiui. Bendraudami venkite aštresnių kampų, stenkitės būti ne tik teisūs, bet ir laimingi.

Dvyniai

Savaitė, kurios dienos gali patvirtinti gilią išmintį, kad keisti reikia tai, ką galite pakeisti, priimti tai, ko negalite ir, svarbiausia – atskirti vieną nuo kito.

Tai aktualu bus jau savaitės pradžioje. Marsui pradėjus kelionę Svarstyklių ženklu, siekdami tikslų, ieškokite bendraminčių ir sąjungininkų, žmonių, galinčių jus suprasti ir padėti.

Antradienį, palankių Veneros ritmų įtakoje, kurkite darbo aplinkoje, o ir namuose jaukią, komfortišką aplinką.

Juodajam Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, savaitės vidurys gali būti permainingas, galimos neplanuotos išlaidos.

Ketvirtadienį, Saulei įžengus į griaunamąjį Svarstyklių ženklo laipsnį, gaunamas žinias kruopščiai tikrinkite. Šią dieną būkite atidesni, nes didesnė klaidų tikimybė.

Penktadienis tinkamas metas naujų galimybių bei papildomų veiklų paieškoms, darbo pokalbiams ir susitikimams.

O šeštadienis tiktų šeimos išvykoms, toliau gyvenančių giminaičių aplankymui, pasirūpinimui ir pagalbai vyresnio amžiaus žmonėms.

O štai rugsėjo 26-ą, Venerai viešint griaunamajame laipsnyje, būkite atidesni buityje, pasaugokite vieni kitus bei gražius tarpusavio ryšius.

Vėžys

Savaitė draugystės ir meilės kūrimui bei stiprinimui.

Jos pradžia, Mėnulio pilnaties laikas, gali būti jautrus, emocingas, dosnus kūrybinėmis idėjomis.

Antradienį ir trečiadienį, Venerai viešint karališkajame Skorpiono ženklo laipsnyje – ypatingas laikas romantiškiems patyrimams, o taip pat – kūrybiniams sumanymams, meninių idėjų realizavimui. Tai laikas, kai norėsis atrasti gyvenime kuo daugiau šviesių, gražių dalykų, išgyventi gilius meilės jausmus.

Ketvirtadienis jautrių Saulės ritmų įtakoje, nėra palankus sutarčių pasirašymui ar stambesniems pirkiniams. Saulei perėjus į Svarstyklių ženklą, svarbu bus atrasti emocinį balansą. Ši diena jums geriems darbams, santarvės ir harmonijos kūrimui.

Penktadienį Selena įžengs į karališkąjį Ožiaragio laipsnį, tad šią dieną kurkite šviesius ateities planus. Diena tiktų darbe naujų projektų pateikimui.

Šeštadienis šaunus trumpoms kelionėms, o kartu – suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

O sekmadienis – jautrių Veneros ritmų įtakoje – ragins į gyvenimą žvelgti ne pro tamsius, o pro rausvus akinius, pamatant kuo daugiau jame džiugių, šviesių dalykų.

Liūtas

Savaitė, kai karališki liūtai gali turėti ir kitokius, netikėtus vaidmenis.

Laimei, pasižymėdami puikiais sugebėjimais įsijausti į situacijas ir naujus iššūkius„ galėsite pasiekti trokštamų rezultatų. Kas atkakliai siekdamas karjeros, kas kruopščiai tvarkydamas dokumentus, o kas ir organizuodamas namų remonto-statybų darbus.

Savaitės pradžioje, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, kai kurie Liūtai atvers savyje ir iki tol snaudusius gabumus bei talentus.

Finansinių klausimų sprendimui jums tiktų rugsėjo 21–22–a dienos. O Saulei keliaujant griaunamuoju Svarstyklių laipsniu, rugsėjo 23-ią geriau užsiimti įprastiniais darbais, diena nėra palanki sutarčių pasirašymui, nekilnojamo turto operacijoms. Tokioms veikloms, palankių Selenos ritmų įtakoje, ypač tiktų rugsėjo 24-a – penktadienis.

O šeštadienis smagus netikėtais draugų pasiūlymais, išvykomis į gamtą. Sekmadienį, sudėtingesnių Veneros ritmų įtakoje, patartina susilaikyti nuo nebūtinų emocinių pirkinių, o namuose puoselėti taiką bei harmoniją.

Mergelė

Savaitė, kurios dienos jums palankios naujų finansinių šaltinių paieškoms. Ir jei ieškosite jų, kaip atkaklūs grybautojai grybų, gali imti ir pasisekti rasti.

Kam tai bus naujas, geriau apmokamas darbas, o kam – pajamas didinanti papildoma veikla.

Kol dar Saulė keliauja jūsų ženklu, pirmoje savaitės pusėje imkitės pačių svarbiausiųjų darbų bei sumanymų. Kartu tai metas kažkada atidėtųjų projektų užbaigimui.

Antradienį ir trečiadienį, Venerai viešint karališkajame Skorpiono ženklo laipsnyje, gali kilti pagunda imtis rizikingų finansinių investavimo idėjų. Vis tik patartina jums šiuo metu neskubėti. Šis metas tiktų gilesnei situacijų analizei, o taip pat sveikatos ir imuniteto stiprinimui.

Sudėtingesnių astrologinių ritmų būtų rugsėjo 23-ioji diena, Saulei pereinant iš jūsų į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį. Šią dieną neskubėkite,būkite atsargesni buityje, bendraudami gilinkitės į reiškinių priežastis.

Rugsėjo 24-ą Selena įžengs į karališkąjį Ožiaragio laipsnį, tad mėnesio pabaiga – metas naujų tikslų išsikėlimui, o taip pat būdų jiems įgyvendinti paieškoms.

Šeštadienis palankus kai kam persikraustymui į naują gyvenamą vietą, nekilnojamo turto sandoriams. O sekmadienį, sudėtingesnių Veneros ritmų įtakoje, būkite reiklesni maisto kokybei. Pasaugokite sveikatą. Patarimas kai kam, mėgstantiems grybauti: neprisirinkite abejotinų grybų. Taip pat šią dieną patartina nesiginčyti su moteriškos giminės atstovėmis, o puoselėti gražius tarpusavio ryšius.

Svarstyklės

Savaitė, galinti priminti važiavimą netolygiu keliu. Kai kuriomis jos dienomis netgi tektų apvažiuoti kelyje pasitaikančias duobeles.

Tokia gali būti, Mėnulio pilnaties įtakoje, jautresnė jau savaitės pradžia.

Rugsėjo 21-ą ir 22-ą dienomis, Venerai viešint karališkajame Skorpiono laipsnyje, puikus laikas pagalbos darbams, tinkamas norintiems atverti širdį gerumui bei atjautai.

O rugsėjo 23-ią į jūsų ženklo griaunamąjį laipsnį atkeliavus Saulei, labiau pasirūpinkite savo bei artimųjų sveikata, pasaugokite savo turtą.

Penktadienį. Selenai įžengus į karališkąjį Ožiaragio ženklo laipsnį, o taip pat Marso, viešinčio jūsų ženkle ritmų įtakoje, imkite, kaip sakoma, jautį už ragų – imkitės esminių darbų bei projektų.

Šeštadienį auginantiems mažuosius patartina kuo daugiau jiems skirti savojo laiko ir dėmesio, padėti jiems išreikšti savo kūrybines idėjas.

Rugsėjo 26-ą, Venerai keliaujant griaunamuoju Skorpiono ženklo laipsniu, susilaikykite nuo emocinių pirkinių, pasaugokite gražius tarpusavio ryšius.

Giedros nuotaikos bei džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Skorpionas

Stiprių astrologinių ritmų savaitė. Jos dienos pasižymės stipriomis emocijomis, giliais jausmais.

Tokia gali būti, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, jau savaitės pradžia.

Rugsėjo 21-ą Venera viešės karališkajame jūsų laipsnyje – tai ypatingas laikas draugystei ir meilei.

O savaitės viduryje ieškokite netikėtų išeičių bei nestandartinių sprendimų. Tai metas, kai tiktų posakis: belskite ir bus atidaryta, kas ieško – tas išties suras.

Ketvirtadienis suteiks progų į gyvenimą pažvelgti nauju žvilgsniu. Gali išaiškėti nutylėtos žinios bei faktai.

Saulei perėjus į Svarstyklių ženklą, nuo rugsėjo 24-os – palankus metas kolektyvinei veiklai, bendro požiūrio, vieningų sprendimų paieškai.

Šeštadienį skirkite naujų interjero idėjų įgyvendinimui, namų pertvarkai, jaukumo kūrimui. Šiems darbams pasitelkite ir mažuosius šeimos narius. O rugsėjo 26-ą, Venerai keliaujant griaunamuoju jūsų ženklo laipsniu, pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, o taip pat materialiu turtu. Šiomis dienomis susilaikykite nuo neplanuotų išlaidų.

Šaulys

Vidinių atradimų savaitė.

Jos dienomis svarbu būtų atsirinkti tas veiklas, kurios jums labiausiai tiktų. Tokia gali būti, jau savaitės pradžia. Beje, pirmosiomis dienomis Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, galite būti emocingesni nei įprastai.o kai kam gali tekti įveikti nerimo dėl rytdienos mintis.

Antradienį ir trečiadienį, palankių Veneros ritmų įtakoje, gali sustiprėti noras ir labiau rizikuoti. Vis tik, rizika turėtų būti labai apgalvota, apskaičiuota bei tikslinga.

O štai rugsėjo 23-ią praleiskite kaip galima ramiau. Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, šią dieną kilę nesutarimai turėtų tendenciją pereiti į ilgalaikius konfliktus. Tad jūsų išmintis ir kantrybė jums pravers. Ši diena mažiau tiktų tarpusavio santykių deryboms, labiau- santarvės namuose kūrimui.

Šeštadienį atraskite vidinį kūrybinį džiaugsmą. Metas puikus mėgstamam hobiui, auginantiems mažuosius, – linksmam, turiningam šeimos laisvalaikiui.

Sekmadienį, Venerai keliaujant griaunamuoju Skorpiono ženklo laipsniu būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje. Šią dieną vertinkite savo bei artimųjų pastangas bei kartu nueitą kelią.

Ožiaragis

Savaitė, kai dar galėtumėte suspėti įlipti į paskutinį tuoj tuoj turinčio pajudėti traukinio vagoną.

Savaitės pradžioje, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje ir Saulei dar keliaujant Mergelės ženklu, pirmadienį ir antradienį didesnius projektus galėsite išjudinti iš sąstingio taško, ženkliai darbuose pasistūmėti į priekį.

Savaitės viduryje, harmoningų Veneros ritmų įtakoje, palanku taikytis, atleisti buvusias nuoskaudas, kurti ir stiprinti draugystę ir meilę, gražius tarpusavio ryšius.

Ketvirtadienį Saulei perėjus į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, kai kurie jūsų planai gali pabyrėti, kaip smėlio pilys. Tad būkite lankstūs,jei durys užsidaro, paieškokite galinčio atsiverti lango. Ši diena mažiau palanki naujų projektų pradžiai, labiau – neskubiai įprastinei veiklai, pradėtųjų darbų užbaigimui.

Palankesnės dienos esminiams pokyčiams jums rugsėjo 24–25–a. Šiomis dienomis, palankių Selenos ritmų įtakoje, sektųsi kurti naujus ilgalaikius planus, kloti materialaus gerbūvio pamatus.

Šeštadienis įdomus vidiniais atradimais. O sekmadienį, jautresnių Veneros ritmų įtakoje, labiau pasaugokite savo ir artimųjų sveikatą, o taip pat – daiktus ir pinigus, šios dienos nėra palankios grožio procedūroms.

Vandenis

Keista savaitė. Galinti stebinti nelauktais įvykiais, situacijomis, bei aplinkinių netikėta reakcija.

Jos dienomis ir į įprastines situacijas turėsite progų pažvelgti nauju, netikėtu kampu. Tokios gali būti, Mėnulio pilnaties ritmų įtakoje, jau pirmosios savaitės dienos.

Venerai viešint karališkajame laipsnyje, rugsėjo 21-a bei 22-a dienos palankios jums būtų nekilnojamo turto sandoriams, karjeros augimui, darbo vietos pokyčiams.

Rugsėjo 23-ią naujų sutarčių geriau nepasirašinėti. Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, labiau pasirūpinkite savo bei artimųjų sveikata. Kelionei į darbą skirkite daugiau nei įprastai laiko. būkite dėmesingesni dirbdami su technika.

Šeštadienį visi kartu suteikite savo gyvenimui daugiau džiugių spalvų bei potyrių.

O sekmadienį, jautresnių Veneros ritmų įtakoje, labai nepervarkite, geriau pasidarykite smagų tingiadienį, pažiūrėkite linksmą filmą, pabendraukite su seniai matytais bičiuliais

Žuvys

Savaitė, galinti priminti vandenyno potvynius ir atoslūgius.

Jos pradžia, Mėnulio pilnaties įtakoje, jam viešint jūsų ženkle, ypatingas laikas giliems jūsų jausmams, meninei saviraiškai bei kūrybai. Tiesa, šiuo laiku reikėtų įveikti abejones dėl rytdienos, vidines baimes, išlaikyti emocinę pusiausvyrą, nes būsite linkę jautriau reaguoti į ištariamus žodžius.

Antradienį ir trečiadienį,Venerai viešint karališkajame laipsnyje, jums puikus metas tarpusavio santykių kūrimui bei stiprinimui, suplanuotų stambesnių pirkinių įsigijimui.

O štai 23-ią, sudėtingesnių Saulės ritmų įtakoje, darbe venkite ginčų bei finansinės rizikos. Namuose svarbu bus atrasti jus vienijančius tikslus, nekreipti dėmesio į užkliūnančias smulkmenas.

Penktadienis tiktų svarbiausiems jūsų darbams bei sumanymams. Ilgiau atidėliotų buitinių klausimų sprendimui.

Šeštadienį išsiruoškite pakvėpuoti rudenišku miško oru. O sekmadienį, sudėtingesnių astrologinių ritmų įtakoje, Daugiau savo dėmesio skirkite ir mažiesiems šeimos nariams. Šią dieną stenkitės daugiau džiaugtis, negu liūdėti, norėsis siekti emocinio komforto.