O taip pat, šios savaitės dienomis labiau pasirūpinkite savo bei artimųjų sveikata. Savaitės pradžioje neskubėkite, sprendimams tinkamai pasiruoškite.

Savaitės viduryje, Marsui įžengus į griaunamąjį Svarstyklių ženklo laipsnį, trečiadienio ir ketvirtadienio dienomis gaunamus dokumentus bei sąskaitas rūpestingiau tikrinkite, būkite atidesni kelyje.

Penktadienis, Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, pasižymės naujai pradžiai ypač palankiais astrologiniais ritmais. Ši diena tiktų veiklų bei naujų finansinių šaltinių paieškoms, darbo pokalbiams bei deryboms.

Šeštadienis įdomus draugų pasiūlymais bei netikėtais susitikimais. O sekmadienis, artėjant Mėnulio pilnačiai, ypač tiktų kūrybai, turiningam šeimos poilsiui.

Kūrybingos bei sėkmingos jums šios savaitės!


Avinas

Savaitė, kai reikėtų savo kelyje vengti staigesnių posūkių, o bendraujant – aštresnių kampų.

Tai metas, kai viduje kunkuliuos troškimas greitesnių sprendimų bei rezultatų, tačiau jūsų projektams gali reikėti daugiau, nei atrodytų iš pirmo žvilgsnio, laiko.

Savaitės pradžios dienos, Marsui dar viešint Mergelės ženkle, būtų palankios konkretiems, materialiems statybų – remonto darbams.

Savaitės vidurys, Marsui įžengus į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, pasižymės aštresniais astrologiniais ritmais. Tad trečiadienį ir ketvirtadienį būkite atidesni buityje ir kelyje, neskubėkite priimti abejotinų sprendimų.

Jums ypač palankus laikas darbų bei bendražygių paieškoms o taip pat ir finansinių klausimų sprendimui, būtų rugsėjo 17-oji – penktadienis, Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje. Panaudokite šios dienos palankumą svarbiausiems savo darbams bei sumanymams.

Šeštadienis šaunus išvykoms bei netolimoms kelionėms. O sekmadienį skirkite daugiau laiko sportui, sveikatos bei imuniteto stiprinimui, gryname ore smagioms laisvalaikio pramogoms.

Jautis

Apgalvotų sprendimų savaitė. Jos dienos kai kada gali priminti kopimą į aukštą kalną.

Pirmosiomis dienomis, kol dar Marsas vieši Mergelės ženkle, susidarykite detalų tolesnių veiksmų planą ir į priekį judėkite kad ir kildami mažesniais laiptukais, svarbu – kad savo tikslo link.

Venerai pradėjus kelionę jums opoziciniu Skorpiono ženklu, o savaitės viduryje, Marsui įžengus į griaunamąjį Svarstyklių ženklo laipsnį, patartina susilaikyti nuo nebūtinų finansinių išlaidų, kuo daugiau dėmesio skiriant sveikatos ir imuniteto stiprinimui.

O štai penktadienis – rugsėjo 17-ą – Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, diena palanki svarbiems, kardinaliems pokyčiams. Apmąstykite tolesnę savo veiklos kryptį, būsimus kelius į sėkmę. Šiuo laiku tinkamai paruošti kolektyviniai strateginiai planai turėtų ilgalaikę perspektyvą. Ši diena jums tiktų nekilnojamo turto įsigijimui, persikėlimui į naują gyvenamą vietą, o taip pat – naujų svarbių projektų pradžiai.

Šeštadienis – aktyviam poilsiui, pasivaikščiojimams miške, grybavimui, derliaus nuėmimo darbams. O sekmadienį pagrindinį dėmesį skirkite mylimam žmogui.

Lolita Žukienė

Dvyniai

Savaitė naujų sprendimų paieškai. Jos dienomis gali tekti, užsivėrus vienoms durims, aktyviai ieškotis kitų, galinčių Jums atsiverti.

Juk kartais matome tik vieną ar tik dvi galimybes, kai jų gali būti net kelios. Tad jų paieškokite aktyviau.

Savaitės pradžioje, Marsui dar viešint Mergelės ženkle, palanku grįžti prie įprastinių darbų, ilgiau atidėliotų reikalų.

Savaitės vidurys, jautresnių Marso ritmų įtakoje, labiau tiktų gilesniems situacijų apmąstymams. šiuo metu gali paaiškėti, kad ne visi greit priimami sprendimai buvo savalaikiai .Tai tinkamas metas skubotų sprendimų ištaisymui. Šią ir ketvirtadienio dienomis darbus derinkite su aktyviu poilsiu, stiprinkite imunitetą bei sveikatą.

Penktadienis, palankių Saulės ritmų įtakoje, tiktų intelektualiai veiklai, dokumentų tvirtinimui, deryboms, bei sutarčių pasirašymui.

Šeštadienį kurkite nuotaikingą bei įdomų džiugiais draugams netikėtumais. Suruoškite visi kartu šaunią iškylą, pabuvokite, kur dar nebuvote, patirkite naujų įspūdžių. O sekmadienis tiktų ramiam atokvėpiui, susikaupimui, bendravimui su jus mylinčiais bei suprantančiais.

Vėžys

Romantiška savaitė.

Jos dienomis norėsis patirti gilius draugystės ir meilės jausmus. Tai metas kai kaip grūdus nuo pelų, atsirinksite žmones, su kuriais jums pakeliui, kuriais išties galite pasitikėti. O kartu norėsis gilintis į savo vidų, atrasti vidinę ramybę, santarvę su savimi ir aplinka. Tokios gali būti, Venerai keliaujant Skorpiono ženklu, jau pirmosios šios savaitės dienos.

Rugsėjo 15–16–ą dienomis svarbių darbų neplanuokite. Marsui keliaujant griaunamuoju Svarstyklių ženklo laipsniu, tai metas gilesnei situacijų analizei, kai vertėtų atsisukti į save, skirti daugiau laiko atokvėpiui.

Penktadienį rūpestingai planuokite darbus. Palankių Saulės ritmų įtakoje šią dieną galėsite nuveikti ypač daug, o taip pat aiškiau įžvelgti tolesnes veiklos perspektyvas. Diena būtų palanki ir darbo naujoje vietoje pradžiai.

Šeštadienis šaunus romantiškiems susitikimams bei gilių jausmų patyrimams. O sekmadienį kai kas darysis tingiadienį o kažkas, su murkiančia ant kelių kate, pažiūrės linksmą nuotaikingą filmą.

Liūtas

Savaitė, kai daugelis dalykų, tarsi kreivųjų veidrodžių karalystėje, gali būti kitokiais, nei iš pirmo žvilgsnio atrodytų.

Tad šios savaitės pradžios dienomis į neaiškias situacijas pažvelkite, kaip su padidinamu stiklu, kad įžvelgtumėte tas aplinkybes ir detales, kas galėtų būti tarp eilučių arba nutylėta.

Venerai perėjus į Skorpiono ženklą, jau savaitės pradžioje didesnį dėmesį skirkite imuniteto ir sveikatos stiprinimui.

Savaitės viduryje, sudėtingesnių Marso ritmų įtakoje ir Jupiteriui keliaujant jums opoziciniu Vandenio ženklu, būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje. Šią ir ketvirtadienio dienomis patartina į darbą išsiruošti anksčiau, o ir kitai veiklai skirti daugiau nei įprastai laiko.

O štai penktadienį – rugsėjo 17-ą – Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje, ypatingas laikas esminiams jūsų pokyčiams, darbams, naujų projektų bei sumanymų pradžiai. Ši diena tinkama karjeros klausimų sprendimui, o taip pat nekilnojamo turto sandoriams.

Šeštadienį atitrūkite nuo įtampos po sunkesnių darbų, pasivaikščiokite su augintiniu gamtoje. O sekmadienį pažaiskite su mažaisiais stalo žaidimus. Šią dieną lengviau atskleisite ir jų talentus bei gabumus.

Mergelė

Savaitė, kai dar galite pagauti laimės paukštę už uodegos ar bent jau išsitraukti jos gražią plunksną.

Jau savaitės pradžioje Saulei ir Marsui keliaujant jūsų ženklu, gyvenimas gali pasiūlyti net keletą galimybių. Tad pirmosiomis savaitės dienomis svarbu būtų atsirinkti iš jų pačias tinkamiausias.

O štai trečiadienį ir ketvirtadienį, Marsui iš jūsų perėjus į Svarstyklių ženklo griaunamąjį laipsnį, būkite atidesni – šiomis dienomis neapsikraukite per dideliu darbų krūviu. Ši diena labiau tiktų įprastinių, lengvesnių darbų pabaigimui.

O penktadienį, Saulei viešint karališkajame jūsų ženklo laipsnyje, ypatingas metas naujai jūsų pradžiai. Šią dieną lengviau galėsite atskleisti savo gabumus ir talentus, rasti geriausius sprendimus bei išeitis, tad tik pirmyn!

Šeštadienis šaunus kam – smagiai gimtadienio šventei, o kam – seniai matytų draugų susitikimams. O sekmadienį skirkite daugiau laiko asmeniniam tobulėjimui. Šią dieną kai kas gali atrasti sau naują įdomų hobį.

Svarstyklės

Savaitė, galinti priminti lipimą į viršų virvinėmis kopėčiomis, kai reikėtų būti atidiems, kai praverstų apskaičiavimas kiekvieno tolesnio savo žingsnio.

Savaitės pradžioje, Merkurijui keliaujant jūsų ženklu, reikės ieškoti veikloje naujų galimybių, o kai kada, – ir nestandartinių sprendimų.

Sudėtingesnių astrologinių ritmų būtų – rugsėjo 15–16–a dienos, Marsui įžengus į griaunamąjį jūsų ženklo laipsnį. Tai metas, kai, svarbiausių klausimų geriau nespręsti, būtinas didesnis atsargumas kelyje. Šiomis dienomis Venerai keliaujant Skorpiono ženklu, daugiau dėmesio skirkite savo ir artimųjų sveikatos stiprinimui. Pasaugokite gražius tarpusavio ryšius.

Esminiams sprendimams bei pasirinkimams palankesnis metas jums – rugsėjo 17-a – Saulei viešint karališkajame laipsnyje. Ši diena norintiems pakeisti darbą tiktų darbo pokalbiams, dalykiniams susitikimams, o ieškantiems naujos sau gyvenamos vietos – nekilnojamo turto įsigijimui.

Šeštadienis įdomus netikėtumais, netikėtais seniai matytų bičiulių susitikimais. O sekmadienis ypač tiktų romantiškiems pasivaikščiojimams gamtoje.

Skorpionas

Savaitė, kai net ir kantriems jūsų ženklo atstovams gali imti trūkti kantrybės.

Kad taip nenutiktų jau pirmosiomis savaitės dienomis susidarykite detalų konkrečių tolesnių veiksmų planą, kurio įgyvendinimui pasitelksite bendraminčius bei kolegas. Nes rugsėjo 15-ą ir 16-ą Marsui įžengus į griaunamąjį Svarstyklių ženklo laipsnį, gali paaiškėti, kad vienas lauke ne karys. Šiomis dienomis labiau jums seksis kolektyvinė veikla, ypač jei turėsite kolegų palaikymą. Tad bendraujant ypač svarbu būtų vengti nesutarimų bei konfliktų. Venerai viešint jūsų ženkle, šiomis dienomis patartina būtų vengti ir nepamatuotos finansinės rizikos.

Rimtesnių problemų sprendimui jums tiktų, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, rugsėjo 17-a diena. Ji būtų tinkama naujų veiklos krypčių paieškoms, palanki nutarusiems pradėti kažką visai naujo ir įdomaus.

Šeštadienis – smagus šeimos laisvalaikio pramogomis, saviraiškos paieškomis. O sekmadienis, artėjant Mėnulio pilnačiai – galėtų suteikti naujų vilčių ir kai kam, jau kurį laiką trokštantiems šeimos pagausėjimo. Šią dieną beje, lengviau atskleisite ir savo kūrybines galias.

Šaulys

Savaitė, kurios dienoms tiktų liaudies posakis: trukt už vadžių, vėl iš pradžių.

Jau pirmosiomis savaitės dienomis gali tekti sugrįžti prie anksčiau atidėtų darbų bei projektų. Tai metas, kai sunkiau būtų įtikinti artimoje aplinkoje esančius naujai kilusiomis idėjomis, ypač jei būtų neapmąstyti jų realizavimui būtini finansiniai ištekliai.

Sunkiau įrodyti savo tiesą jums būtų rugsėjo 15–16–ą, Marsui viešint griaunamajame Svarstyklių ženklo laipsnyje. Tad šią dieną, bendraudami su pačiais artimaisiais, pasistenkite būti ne vien teisūs, bet ir laimingi. Juolab, kad, sudėtingesnių Marso ritmų įtakoje, gyvenimas gali patikrinti ir kai kurių tarpusavio santykių tvarumą.

Trečiadienio ir ketvirtadienio dienomis būtinas didesnis atidumas kelyje ir buityje, šiomis dienomis svarbių susitikimų geriau neplanuoti, esminių reikalų geriau nesiimti. Jiems palankesnė diena būtų penktadienis, Saulei viešint karališkajame Mergelės ženklo laipsnyje. Tai – ypatingas laikas svarbiausiems darbams bei esminiams jūsų gyvenimo pokyčiams.

Šeštadienį įvairinkite veiklas, tai padėtų jums išvengti kasdienės rutinos. Šią ir sekmadienio dienomis atraskite ir mažesnius gyvenimo džiaugsmą gausinančius dalykus.

Ožiaragis

Savaitė, kurios dienomis, nepaisant iškylančių kliūčių, svarbu bus ryžtingai eiti toliau.

Savaitės pradžioje, kol dar Marsas keliauja Mergelės ženklu, imkite gyvenimo vairą į savo rankas – šiomis dienomis nuveikti galite ypač daug. Saulei ir Marsui keliaujant Mergelės ženklu, savaitės pradžioje, norėdami pasiekti konkrečių tikslų, veikite labai atsakingai ir apgalvotai, tikslingai nukreipdami savo pastangas svarbiausio tikslo link.

Emociškai jautresnės jums gali būti, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, o Marsui viešint griaunamajame Svarstyklių ženklo laipsnyje, rugsėjo 15–16–a dienos. Šiomis dienomis mažiau vadovaukitės logika, o labiau pasikliaukite savo intuicija. Neskubėkite tiek priimant sprendimus, tiek ir tarpusavio bendravime.

Venkite konfliktų, nes šis metas patikrins tarpusavio santykių stiprumą.

O rugsėjo 17-a, Saulei įžengus į karališkąjį laipsnį – ypatingas laikas materialaus pagrindo kūrimui, naujų veiklų pradžiai. Tiktų remonto-statybų bei interjero atnaujinimo darbams, puikus savito stiliaus kūrimui.

Savaitgalį vieną dieną labiau norėsis aktyvaus gyvenimo vyksmo, o kitą žiūrėk – ramiau patįsoti ant sofutės žiūrint įdomų veiksmo filmą.

Vandenis

Savaitė, galinti priminti riešutų gliaudymą.

Jos dienomis svarbu bus situacijose kaip tuščią kevalą atmesti nereikšmingus dalykus, koncentruotis į branduolį, į pačią esmę.

Tokios gali būti Merkurijui keliaujant Svarstyklių ženklu jau pirmosios savaitės dienos.

Rugsėjo 15–16–a galėtų priminti netikėtą skersvėjį. Marsui keliaujant griaunamuoju Svarstyklių ženklo laipsniu, situacijos gali neplanuotai keistis, išryškėti neapmąstytos kliūtys ar net didesnės problemos. Tad trečiadienį ir ketvirtadienį svarbių klausimų geriau nespręsti – jiems labiau tiks, palankių Saulės ritmų įtakoje, rugsėjo 17-oji. Ši diena palanki jums nekilnojamo turto sandoriams, stambesnių pirkinių įsigijimui, o kartu ir naujų išeičių suradimui.

Savaitgalį kurkite nuotaikingą bei įdomų: pakeiskite aplinką, aplankykite toliau gyvenančius giminaičius ar draugus. O kartu įkvėpkite ir vidinės laisvės bei džiaugsmo oro. Tai galėsite padaryti ir apsilankę rudeniu kvepiančiame miške.

Žuvys

Plaukimo krypties paieškos savaitė.

Jos dienomis gali paaiškėti, kad pats metas pakeisti buvusią kryptį į labiau atitinkančią jūsų norus bei troškimus. Tam palankios Saulės ir Marso ritmų Mergelės ženkle įtakoje, jau pirmosios šios savaitės dienos.

Rugsėjo 15–16–ą dienomis, jautresnių Marso ritmų įtakoje, jam ir Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, gali užgriūti daugybė smulkių darbų bei reikalų. Jų dideliam kiekiui užgriuvus – neskubėkite nuleisti rankų. Svarbu bus tinkamai susidėlioti prioritetus. Vairuodami būkite atidesni, kelionei skirkite daugiau laiko. Šiomis dienomis darbų tempas gali būti lėtesnis. O taip pat išgirskite ir artimųjų, draugų bei kolegų patarimus,l abiau pasirūpinkite vyresnio amžiaus šeimos nariais.

Palankių Saulės ritmų įtakoje, Marsui iškeliavus iš jums opozicinio ženklo į daugelį problemų penktadienį galite pažvelgti nauju netikėtu kampu. Tai padės jums atrasti geriausias išeitis darbe, išsikelti naujus tikslus.

Savaitgalis tebūnie spalvingas įdomiais sumanymais, kaip margaspalviai medžių lapai. Užsiimkite širdžiai artima veikla, su artimaisiais dalinkitės meile ir gerumu.