Savaitė prasidės ženkliu pokyčiu: liepos 5-tą dieną Selena pereidinės į Ožiaragio ženklą. Beje, šią dieną, pirmadienį, finansinių klausimų geriau nespręsti – Venera viešės griaunamajame Liūto ženklo laipsnyje. O štai antradienį, gražią Lietuvai dieną, švęsdami kartu, kurkite naujus planus.

Trečiadienį, Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, palanku ieškoti jums svarbių žinių,
bendraminčių bei partnerių. O ketvirtadienį sektųsi užmegzti dalykines, o kai kam, – ir asmenines pažintis, eiti į darbo susitikimus bei pokalbius, vesti derybas.

Penktadienis – sudėtingesnių Mėnulio ritmų diena, kai naujų veiklų geriau nepradėti. Būkite atsargesni būdami prie vandens. Šeštadienis, keičiantis Mėnulio fazei, emociškai jautresnis, tad bendraudami būkite dėmesingi ir jautrūs. Sekmadienis – šaunus atokvėpiui, šeimos poilsiui gamtoje.

Šaunių sumanymų jums šią savaitę!

Lolita Žukienė.

Avinas

Savaitė, kurios dienos gali priminti suspaudžiamą ir vėl atsitiesiančią spyruoklę.

Kai kuriomis jos dienomis, kad pasiektumėte užsibrėžtų tikslų, gali tekti sukaupti visas jėgas, o kitomis – jau buvusių pastangų dėka, į priekį galite skriete skrieti.

Liepos 5-tą Selenai iš Šaulio perėjus į Ožiaragio ženklą, gyvenimas gali patikrinti jūsų planų tvarumą. Antradienį kurkite džiugų ir nuotaikingą, ši diena šauni šventiškiems renginiams, aktyviam jūsų poilsiui.

Savaitės vidurys veržlus ir energingas. Šią dieną būdami atkaklūs ir greiti, savo veikloje galite pasiekti ženklių rezultatų. Ketvirtadienį, Venerai viešint Liūto ženkle, finansus būsite linkę skirti atostogų kelionėms, vasaros pramogoms.

O penktadienį astrologiniai ritmai sudėtingesni. Šią dieną bendraudami venkite aštresnių kampų, būkite atidesni kelyje.

Prasidėjusios Mėnulio jaunaties ritmai savaitgalį gali iškristalizuoti naujas įdomias idėjas. O kai kuriems, kartu išryškėjus tarpusavio požiūrių problemomis,– neveikite „ant karštųjų“, o kaip išminčiai pataria, išmiegokite, o tada jau jas spręskite.

Jautis

Savaitė, kurios dienos gali būti lakmusu, išryškinančiu jūsų geriausias savybes. Ypač tokias kaip kantrybė ir atkaklumas.

Pirmadienį, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, širdis gali sakyti viena, o logika – kita. Siekdami stabilumo, derinsite norus su galimybėmis. Antradienis džiugus šventiška nuotaika, o kartu ši diena suteiks ilgai lauktą nuo įtampos darbuose, atokvėpį.

Savaitės vidurys palankus konkretiems, materialų pagrindą kuriantiems veiksmams. Selenai keliaujant Ožiaragio ženklu, norėsis kuo greičiau įveikti iškilusius iššūkius, tačiau pasiruoškite ir kantrybės patikrinimui: Juodajam Mėnuliui dar viešint jūsų ženkle, visa kam gali tekti skirti daugiau nei įprastai laiko.

O ketvirtadienis tinkamas intelektualiai veiklai, palankus ieškantiems bendro požiūrio, puikus norintiems patobulėti asmeninėje ir profesinėje veikloje.

Penktadienį, Mėnulio 29-tą dieną, sudėtingų klausimų geriau nespręskite. Šią ir šeštadienio dienomis dažniau gali varginti rutina. Tad dažniau pakeiskite aplinką, ir savaitgalio dienomis pabuvokite ten, kur dar nebuvote. O kai kam jau norėsis ruoštis ilgai lauktoms atostogoms.

Dvyniai

Likimo dovanų savaitė. Svarbu būtų jas dienų bėgyje atpažinti, tinkamai įvertinti. Šios savaitės dienomis lengviau sektųsi užmegzti naujas dalykines pažintis, ieškoti naujų veiklų, eiti į darbo pokalbius. Savaitės pradžioje, mažiau palankių Veneros ritmų įtakoje,rūpestingai planuokite ne tik savo laiką, bet ir išlaidas.

O šventišką antradienį kai kam likimas gali padovanoti susitikimą su jums savo vidumi artimu žmogumi.

Svarbiausiems jūsų darbams ypač palankus, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, savaitės vidurys. Merkurijui dar viešint jūsų ženkle, ši ir ketvirtadienio dienos palankios dalykinėms ir asmeninėms pažintims, veiklos pasiūlymų paieškoms, darbo pokalbiams bei deryboms.

Penktadienis sudėtingesnių astrologinių ritmų įtakoje bus emociškai jautrus, tad šią dieną atsakingai rinkitės žodžius, kad netyčia neužgautumėte tų, kuriuos mylite. Ši diena nėra palanki naujų sutarčių pasirašymui.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, savaitgalio dienos tiktų išvykoms bei kelionėms, o kai kam – ir gražios draugystės pradžiai.

Vėžys

Gilių jausmų, žemuogėmis kvepianti, savaitė. Jos dienų patyrimus kaip kvapniąsias žemuoges vaikystėje norėsis verti ant smilgos, išsaugoti kiekvienos dienos džiugų potyrį, išgyventus meilės jausmus.

Savaitės pradžioje, jautresnių Veneros ritmų įtakoje, neskubėkite, būkite atidesni kelyje ir prie vandens. Šventiškas antradienis suteiks progų ne tik Lietuvos, bet ir savo gyvenimo gražiems prisiminimams. Tai puikus metas susisiekti su seniai matytais draugais, ištrūkti iš įprastinių darbų rato, pasidžiaugti vasara.

Ketvirtadienis, Mėnuliui keliaujant Dvynių ženklu, palankus informacijos, o kai kam ir darbų, paieškai, tiktų dalykiniams susitikimams, pokalbiams bei deryboms.

O penktadienį, 29-ąją Mėnulio dieną, neapsikraukite per dideliu darbų krūviu, derinkite juos su poilsio valandėlėmis, būkite atsargesni buityje ir ilsėdamiesi prie vandens.

Šeštadienis permainingas. Ši diena, prasidėjus jaunačiai, ypač tiktų išvykoms bei kelionėms, turiningam šeimos poilsiui. Mėnuliui viešint jūsų ženkle, norėsis labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite, atverti širdį gerumui ir meilei. O sekmadienis puikus smagioms vasaros pramogoms.

Liūtas

Savaitė, kai turėsite progų atskleisti savo diplomatinius sugebėjimus. Ypač jos dienomis derinant savo ir artimųjų norus, bei poilsio planus.

Pirmadienį, Venerai jūsų ženkle viešint griaunamajame laipsnyje, stambių pirkinių neplanuokite, pasaugokite tiek sveikatą, tiek ir savo turtą. Beje, šiuo metu galite turėti prieštaringų poreikių.
Lietuvos šventę praleiskite džiugiai bendraudami su bendraminčiais, artimiausiais draugais.

Savaitės viduryje, Selenai keliaujant jau Ožiaragio ženklu, gali iškilti būtinybė peržiūrėti savo planus ir siekius. O ketvirtadienis palankus norintiems tobulėti, kaupti išmintį, mokymuisi iš buvusių savo, o ir iš kitų, patirčių.

Penktadienį jautresnių Mėnulio ritmų dieną užsiimkite įprastine veikla, daugiau laiko skirkite dvasinių bei šeimos vertybių puoselėjimui, labiau pasirūpinkite mažaisiais šeimos nariais.
O šeštadienį, prasidėjus jaunačiai, pasijusite kaip ant bangos.

Būsite energingi, kupini idėjų bei sumanymų. Tiesa, norą labiau paišlaidauti varžys atsakomybės už bendrus ateities planus jausmas. Sekmadienis, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, puikus draugystei ir meilei.

Mergelė

Įdomių susitikimų bei naujų patirčių savaitė. Jos dienomis ypač svarbu bus gyventi pagal savo vidinį pajautimą, nepraleisti kylančio įkvėpimo valandėlių, plačiau panaudoti kūrybinius sugebėjimus.

Pirmadienį, Selenai pereinant į Ožiaragio ženklą, o Venerai viešint griaunamajame Liūto laipsnyje, darbuose sektųsi labiau, jei atsakingai planuosite, atidžiau tikrinsite jus pasiekiančią informaciją bei dokumentus.

Graži Lietuvos šventė suteiks progų ir labiau pasidžiaugti vasara, susitikimais su seniai matytais bičiuliais.

Savaitės viduryje apgalvoję bei pasiruošę, imkitės stambesnių projektų. Į priekį judėkite neskubėdami, darbų imdamiesi, kaip suraikyto pyrago gabalėlių – vieno po kito. Antroje savaitės pusėje labiau norėsis investuoti savo laiką į patinkančias, jus sudominusias veiklas. Beje, Mėnulio ritmų įtakoje permainingą penktadienį svarbių susitikimų geriau neskirti.

Šeštadienis, Mėnulio jaunaties įtakoje, šaunus norintiems išmokti kažko visai naujo, patobulėti ir mėgstamoje srityje. O sekmadienis jums smagiam vasaros poilsiui: kam – prie vandens, o kam – uogaujant miške.

Svarstyklės

Šeimos reikalų savaitė. Jos dienomis norėsis atrasti balansą tarp pareigų, atsakomybės ir poilsio valandėlių, tarp pagalbos paprašius artimiesiems ir sau svarbių reikalų.

O kai kada jos dienos gali priminti posakį „užkliuvome už varčios – ir vėl iš pradžios“. Su partneriais gali tekti grįžti prie anksčiau pradėtųjų spręsti reikalų, o šeimoje – prie atidėtųjų buitinių klausimų. Tokia gali būti Venerai keliaujant griaunamuoju laipsniu, jau savaitės pradžioje.

Šventiška diena – antradienis džiugins gražiomis tradicijomis. O savaitės viduryje kai kuriems, kaip per gimtadienį, gyvenimas gali pasiūlyti ir pyragėlį. Sektųsi vesti derybas, tartis dėl bendradarbiavimo. O ketvirtadienį užsiimantiems verslu – ir pasirašyti naudingesnę sutartį.

Penktadienis, Mėnulio 29-oji, ragins būti atidesniems bei atsargesniems, tiek kelyje, tiek ir prie vandens. O šeštadienis, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, gali pažerti ir malonių netikėtumų. Sekmadienis puikus sportui, iškyloms ir ekskursijoms.

Skorpionas

Romantiška savaitė. Ir nors kai kuriomis jos dienomis gali pasirodyti, kad jums mažai naujų iššūkių, vis tik šios savaitės dienos suteiks širdžiai džiugų atokvėpį bei gilius jausmus. Savaitės pradžioje, sudėtingesnių Veneros ritmų įtakoje, paderinkite norus su galimybėmis.

O šventišką antradienį – pagalvokite, kur galėtumėte nuvykti, kur dar nebuvote, kokie galėtų būti nauji potyriai, įdomūs nuotykiai.

Savaitės vidurys – pats metas jūsų suplanuotiems darbams bei pokyčiams. Ketvirtadienį lengviau įveiksite ir naujus iššūkius bei iškilusius uždavinius.

O štai penktadienį, 29-ąją Mėnulio dieną, svarbu būtų bendraujant susilaikyti nuo kritikos, pasaugoti gražius tarpusavio ryšius. Šeštadienį, Mėnulio jaunaties įtakoje, galimos permainos. O nenorintiems keisti situacijos iš pagrindų – pats laikas pakeisti aplinką ir pažvelgti į savo situacijas iš šalies, nauju žvilgsniu. Sekmadienis smagus artimųjų bendravimu, nuotaikingas draugų laisvalaikio pasiūlymais.

Šaulys

Savaitė, kai norėsis išsigryninti ir peržvelgti esamas situacijas, įvertinti galimus sprendimų kelius.
Pirmadienis jums – savotiško virsmo diena. Liepos 5-tą iš jūsų ženklo iškeliaus Selena. Šią dieną galėsite aiškiau suvokti situacijas, ko iš tiesų norite.

Antradienis džiugins šventiška nuotaika, o trečiadienis palankus norintiems kurti naujus bendradarbiavimo ryšius. O kai kas turėsite progų suteikti antrąjį kvėpavimą ir jau esamiems.

Ketvirtadienis jums – konkretiems materialiems darbams. O penktadienį, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, rūpestingiau tikrinkite žinias bei dokumentus, atsargiau prisiimkite naujus įsipareigojimus.
Šeštadienis gali pasižymėti nuotaikų ir emocijų kaita. Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, norėsis gerų pokyčių, greitų sprendimų ir asmeninio gyvenimo plotmėje.

Tad ir sekmadienį kurkite ir stiprinkite draugystės ir meilės ryšius. Mėnuliui keliaujant Liūto ženklu, kai kam tai tinkamas laikas pažintims, o kažkam – ir šeimos kūrimui.

Ožiaragis

Savaitė, kai gyvenimas gali pateikti nemažai staigmenų. Kai kurie jūsų planai gali byrėti, kaip pajūryje pastatytos smėlio pilys. Laimei, vietoj tų subyrėjusių, gali kilti ir naujos, sėkmingos idėjos.

Jau pirmadienį – liepos 5-tą dieną – į jūsų ženklą, kuriuo keliauja Plutonas, iš Šaulio ženklo pereinant Selenai, susilaikykite nuo nepamatuotos finansinės rizikos, nuo nebūtinų didesnių išlaidų. Juolab, kad šią dieną Venera viešės griaunamajame laipsnyje.

Beje, kai kas šią dieną galite suvokti, kad ir asmeniniuose santykiuose turėti lūkesčiai nebeturės svajotos ateities. Tad vėlesnėmis dienomis tai patyrusiems gali tekti spręsti, ką rinktis toliau. Šventišką antradienį netikėtai galite sutikti seniai matytus draugus. Tai kai kam – malonių staigmenų diena.

O trečiadienis ir ketvirtadienis jums, darbingi. Šiomis dienomis planuokite svarbiausius savaitės darbus, dalykinius susitikimus, darbo pokalbius. Penktadienis – pradėtųjų darbų pabaigimui. Šią dieną palanku atiduoti skolas, o sprendžiantiems tarpusavio problemas – ieškoti kompromiso, taikytis.

Šeštadienį, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, kai kam į širdį pasibelsti gali nauji jausmai. Tai padės greičiau užmiršti buvusias nuoskaudas bei nusivylimus. O kažkam šios savaitgalio dienos suteiks progų šeimoje stiprinti, gausinti ir atgaivinti gražius tarpusavio jausmus.

Vandenis

Savaitė esminiams jūsų pokyčiams bei materialaus pagrindo kūrimui. Jos dienomis, kol Merkurijus dar keliaus Dvynių ženklu, planuokite svarbiausius darbus. Pirmadienį, Venerai keliaujant griaunamuoju laipsniu, venkite rizikingų finansinių operacijų, daugiau atidumo bei savo dėmesio skirkite mažiesiems šeimos nariams.

Lietuvai brangi diena – antradienis – įdomus išvykomis bei susitikimais. O savaitės vidurys – svarbiausiems jūsų savaitės planams. Metas palankus planuojantiems eiti į darbo pokalbius, derinti požiūrius, rengti ir teikti naujas idėjas bei pasiūlymus.

Ketvirtadienis suteiks progų permąstyti veiklos kryptis, paieškoti nestandartinių sprendimų.
O astrologiškai jautresnį penktadienį palankesni bus jau praminti keliai. Šią dieną nesutapus nuomonėms, svarbu neskubėti trenkti durimis, o pamėginti pažvelgti į situaciją ir iš kitos pozicijos.

Šeštadienis kai kuriems gali patikrinti tarpusavio santykių tvarumą. Beje, ne visada nauji susižavėjimai atlaikytų laiko patikrinimą. Sekmadienį kurkite nuotaikingą ir įdomų. Pripildykite šią dieną giedros nuotaikos bei džiugių patyrimų.

Žuvys

Jautri emocinga savaitė. Jos dienomis norėsis kurti, puoselėti tarpusavio ryšius, gražinti savo namus. Pirmadienį, sudėtingesnių Veneros ritmų įtakoje, svarbių finansinių klausimų spręsti nevertėtų. Diena nėra tinkama sutarčių rengimui bei pasirašymui – labiau tiktų įprastiniams darbams.

Antradienį, brangią Lietuvai dieną, pasidžiaukite ir savo nueitu keliu. Diena šauni kai kam ir romantiškam atokvėpiui. Savaitės vidurys tiks nekilnojamo turto operacijoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Ketvirtadienis – palankus laikas darbo paieškoms, dalykiniams susitikimams, deryboms, sutarčių pasirašymui, o kai kam – ir darbo naujoje vietoje pradžiai.

O penktadienį, Mėnulio 29-ąją dieną, galimi emocijų bangavimai, nuotaikų svyravimai. Šią dieną ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodytų, tad ramiai reaguokite į besikeičiančias situacijas. Duodami jose susivokti sau daugiau laiko.

Savaitgalį bendraudami ieškosite sutarimo, norėsis kurti savo aplinkoje harmoniją. O kai kas šią dieną ištars ir meilės priesaikos žodžius.